Испанското чудо Ламин Ямал показа публично приятелката си

Спорт 16.07.2024 13:41 Снимка: АР/БТА

Испанското чудо Ламин Ямал показа публично приятелката си

Двамата се щракнаха след победата на финала на Евро 2024

Детето-чудо Ламин Ямал се появи публично с приятелката си, след сензационната победа на националния отбор на Испания на Евро 2024.

Тийнейджърът вдигна първия голям международен трофей в кариерата си само ден след 17-ия си рожден ден, който той и съотборниците му спечелиха след победата с 2-1 над Англия в Берлин.

След като отпразнува титлата със съотборниците си, той побърза да се види с близките си, сред които беше и приятелката му Алекс Падила. Влюбената двойка позира за снимки и не се посвени да покаже публично чувствата помежду си.

Падила, която е инфлуенсър в социалните медии с над 300 000 последователи в TikTok, подкрепи приятеля си, като облече фланелка на Испания с името и номера на фланелката му на гърба.

Двойката беше придружена от бащата на Ямал, Мунир Насрауи, който преди мача прогнозира, че синът му ще блести на финала.

Смята се, че Падила е присъствал на няколко от мачовете на Испания на Европейското първенство и е бил забелязана да седи до семейството на Ямал.

Слуховете за тяхната зараждаща се връзка се появиха, след като тя беше снимана с няколко роднини на Ямал по време на турнира.

Спекулациите достигнаха връх, след като потребителите на социалните мрежи забелязаха, че Падила е един от само двата акаунта, последвани от Ямал в неговия акаунт в TikTok.

Детето-чудо Ямал счупи няколко рекорда по време на Европейското първенство и стана най-младият голмайстор в историята на състезанието, след като отбеляза срещу Франция на полуфиналите.

Сега той ще се завърне в клуба си "Барселона" и се предполага, че ще продължи да се развива, като баща му дори започна да го сравнява с великия Лионел Меси.

"Не можете да си представите колко се гордея със сина си", каза Насрауи пред британска медия. "Винаги съм знаел, че ще постигне това, което иска. Имах пълна вяра. Вярвам, че той може да стигне далече и да бъде по-велик от Меси."

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319