"Летяща" кола беше успешно тествана с човек на борда в Япония (ВИДЕО)

Наука 11.09.2020 09:05 Снимка: ДНЕС+

"Летяща" кола беше успешно тествана с човек на борда в Япония (ВИДЕО)

Япония работи върху летящи автомобили от доста време и изглежда, че страната най-накрая е сътворила нещо невероятно. Въпреки че все още не е завършена, тази невероятна "летяща кола" е "полетяла" с човек на борда, който в много отношения е монументален.

Години наред всички се надявахме, че летящите автомобили ще бъдат възможни в бъдеще и с течение на времето осъзнахме колко далеч е това бъдеще в сравнение с това, което бяха очаквали тези преди нас.

Като се има предвид това, летящите автомобили може да са много по-близо до въвеждането си, отколкото предполагаме. Това може да е нашето бъдеще, по-скоро, отколкото бихте очаквали.

Според WGRZ 2 японска компания, наречена SkyDrive Ince. е успяла успешно да "тества" летящото си превозно средство с човек на борда и всичко останало работело.

Видео от това беше показано наскоро пред репортери и това беше доста умопомрачително по много различни причини. Разбира се, този тест беше по-малко забележителната страна, но въпреки това беше доста шоу.

Както ще видите по-долу, тази "кола" се повдига от земята и витае. Прави това няколко минути, преди тестът да приключи и макар да не лети през небето, е на път да достигне точно това. Това е огромна стъпка към нещо изключително удивително, което никой не може да отрече, предава "Канал 3"./24 часа

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286