Стриктните диети, които Клои Кардашиян спазва, за да е винаги в страхотна форма

Любопитно 01.02.2023 13:31 Снимка: ДНЕС+

Стриктните диети, които Клои Кардашиян спазва, за да е винаги в страхотна форма

Клои Кардашиян наистина може да бъде добър пример за подражание, когато става дума за добра форма и спазване на диети. 38-годишната риалити звезда има абсолютно стриктно ежедневие, в което не пропуска тренировките и внимава изключително какво слага в чинията си.

Добрите навици на Ким, както и на други звездни личности, в последно време се заел да изследва независимият спортен уебсайт Total Shape. Според него, за да бъде в страхотната форма, в която е, Кардашиян задължително работи съвместно с фитнес инструктор и диетолог. Специалистите са ѝ помогнали да създаде индивидуален хранителен план, подкрепен от подходяща спортна програма.

Диетата на Клои

Факторът, който влияе на Клои да спазва с лекота диетата си, е, че винаги след стриктния режим, следват моменти, в които си позволява да се поглези - с по-калорични и "неприемливи" храни.

Редовната ѝ диета е изпълнена с протеини и ниско съдържание на въглехидрати. Често сутрин започва закуската си с бадемово масло, яйца и овесени ядки с ленено семе на прах. Понякога си позволява и конфитюр - като лакомство преди тренировката.

Обядът се състои от риба или пиле, съчетани с гарнитура от броколи, цвекло и спанак. Вечерята е подобна - но само риба със зеленчуци или салата. Между храненията, Клои включва единствено ядки, плодове и зеленчуци, уточняват от Еat Тhis Not That.

И ако се доверим на думите на личния ѝ диетолог: "Когато става въпрос за хранене и загуба на тегло, 80% е в кухнята и 20% във фитнеса."

Тренировката на Клои

Рутинната тренировка на риалити звездата включва раздвижване, подскоци и кардио упражнения. Самата Клои е споделяла, че държи непременно на добрата загрявка, а кардиото е за около 20-30 минути. И едва тогава преминава към активна тренировка - лицеви опори, коремни преси, тежести, дори катерене.

Клои задължително посещава фитнес залата пет дни в седмицата. Според Total Shape тя е максимално стриктна и никога не пропуска тренировка. А от интензивните сесии се възстановява през уикенда.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.33073
RON RON 10 3.93725
TRY TRY 100 5.4048
USD USD 1 1.78876