Решението на Жизел Бюндхен

Любопитно 28.09.2022 20:09 Снимка: ДНЕС+

Решението на Жизел Бюндхен

В началото на месеца се заговори, че Жизел Бюндхен и Том Брейди преживяват криза в брака си. Редица източници посочват, че причина за това е решението на звездата от Националната футболна лига на САЩ да се завърне към професионалния спорт. В същото време съпругата му има нужда той да присъства повече в живота ѝ и живота на децата им.

Първоначално Брейди заяви, че официално се оттегля от футбола, за да отдаде времето и енергията си на други неща. Но след по-малко от месец той съобщи, че прекратява пенсионирането си и се завръща на терена. Докато спортистът изглежда несигурен в решенията си що се отнасят до кариерата му, Жизел е повече от убедена какво следва от тук насетне за нея.

През 2020 г. топмоделът обяви, че окончателно спира да дефилира, като още през 2015 г. заяви, че прави последното си модно ревю. В момента Жизел Бюндхен работи като фотомодел и се чувства много по-добре така, отколкото на подиума, казва самата тя.

42-годишната бразилка изгря на корицата на V Magazine през април - първата ѝ поява на корица от близо четири години. Последва корица за британския Vogue, Elle и Perfect. А сега разбираме, че предстоят още.

Вътрешен човек на Page Six разкри, че британският моден фотограф Дейвид Симс е направил фотосесия на Бюндхен за френското списание M Le magazine du Monde, което се очаква да излезе по време на Седмицата на модата в Париж (26 септември - 4 октомври 2022). Също така тя отново ще бъде на корицата на V Magazine за ноемврийския му брой, а след това ѝ предстои още една фотосесия за известно списание.

Друг източник казва, че това не е "завръщане", защото "тя никога не си е тръгвала" от модната индустрия.

Както отбелязахме Жизел Бюндхен е категорична в решението си да се откаже от подиума и да насочи вниманието си повече към семейството.

"Аз изпълних своята част, а именно да бъда там за Том. Преместих се в Бостън и се съсредоточих върху създаването на любяща среда, в която децата ми да растат и да са там, подкрепяйки него и неговите мечти", обясни тя пред Elle в средата на септември. И добави, че има дълъг списък от неща, които иска да направи.

Отново през септември Page Six съобщи, че Жизел Бюндхен е напуснала семейния им дом с Том Брейди в Тампа, Флорида. Наскоро тя беше видяна в Ню Йорк с дъщеря си, като не присъства на мача на Tampa Bay Buccaneers - отборът, в който Том играе.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648