Луиза Григорова-Макариев, първата ѝ снимка с бебето след раждането и как се чувства младата майка

Любопитно 08.10.2020 13:36 Снимка: ДНЕС+

Луиза Григорова-Макариев, първата ѝ снимка с бебето след раждането и как се чувства младата майка

Следяхме с интерес всичко, което Луиза Григорова-Макариев споделяше в социалните мрежи за бременността си. Не само защото много я харесваме – и като актриса, и като жена.

Освен снимките с все по-голямо коремче, тя винаги споделяше всичко, което я вълнува, както и емоциите си в конкретен момент.

Само преди десетина дни дойде и щастливата новина, че бебе Бран се родило. Тогава си помислихме, че ще е страхотно, ако тази традиция на споделяне не се прекъсне (заради липсата на време) и актрисата продължи да споделя щастливите мигове на семейството си. 

Първата снимка, която Луиза сподели с нас, е от разходката ѝ из есенна София с Бран в количката. И изглежда така, сякаш никога не е била бременна, а и сияе от щастие.

„Десет дни пълно щастие! До сега не съм знаела колко силно може да е значението на думите любов и щастие! Благодаря ти, Бран! Ти вече ме правиш по-добър човек“, написа щастливата майка.

А нейните последователи не пропуснаха да отбележат колко добро изглежда Луиза толкова скоро след раждането. /lifestyle.bg

Още по темата

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448