5 летни (или всесезонни) пози за секс на дивана

Любопитно 09.07.2021 10:12 Снимка: ДНЕС+

5 летни (или всесезонни) пози за секс на дивана

Да предположим, че в летните дни ви е налегнало отпускарското настроение, но все пак искате да опитате нещо ново в секса, по възможност без да напускате любимия си диван. Ето пет идеи, които може да реализирате.

  1. „Лястовица“

Нека мъжът седне на края на дивана. Жената се обръща с гръб към него, подпира се с ръце на пода и „прегръща“ талията му с крака. Тъй като сексът под необичаен ъгъл винаги е по-забавно изживяване, ще усетите новото твърде скоро. Ако на жената така не ѝ е съвсем удобно, може да се подпре на холната маса или подходящ по височина друг предмет.

  1. „Диванно пътешествие“.

Жената застава с лице към дивана, сгъва крака в коленете и се подпира на облегалката. Мъжът е зад нея. Ако тя желае да контролира темпото и дълбочината на проникване, трябва сама да извършва движенията, а той може да ѝ помогне, като включи допълнителна стимулация на клитора със свободната си ръка. Случайно оказал се наблизо вибратор също е добро допълнение.

  1. „Сезонът на секса“

Ако жената застане на четири крака, така че едното ѝ коляно да е малко по-напред от другото, а мъжът е клекнал на пода, но с едното коляно на дивана, ще се получи забавен „хибрид“ от „кучешката“ поза и поза „ножици“. Така дамата има възможност да извива горната част на тялото си, когато ѝ се прииска и да наблюдава партньора си.

  1. „Запазено място“

Нещо като секс версия на „запазеното място“ в претъпкан влак – гарантира, че човек има къде да седне и да се наслаждава до края на пътуването. Невероятно добра идея, когато ви се ще бавен и чувствен секс в лятна нощ. Мъжът е седнал на дивана, а жената – върху него, като му е обърнала гръб. Да, тя извършва основната работа, но той в случая е със свободни ръце, за да я докосва където на нея ще ѝ добавя още от удоволствието.

  1. „Гледай тук!“

Седнете един срещу друг, подпрени с гръб на облегалките на дивана. Гледайте се, галете се с крака, а за да стане още по-забавно, снабдете се със секс играчки, които се управляват дистанционно. Опитайте да удължите забавлението колкото се може, дори внасяйте елементи на изненада за другия.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448