4 секс съвета, с които да очаровате новия мъж

Любопитно 29.07.2020 14:03 Снимка: ДНЕС+

4 секс съвета, с които да очаровате новия мъж

Сексът с нов мъж е ключов момент, който до голяма степен може да предопредели развоя на отношенията по-нататък. Ето защо е важно сексът да се получи наистина добре и да остави позитивен отпечатък в съзнанието и на двамата.

Има разлика между правене на любов и секс. Ако искате да очаровате новия мъж в живота си, не залагайте единствено на секса като секс, включете интимност и отношение и той определено няма да може да ви забрави. Страстният и невероятен секс няма нужда да носи напрежение от ваша страна, напротив – той трябва да бъде извор единствено на положителни емоции. Следващите съвети ще ви помогнат да се насладите на най-добрия секс в живота си с нов партньор:

Уверете се, че се чувствате комфортно

Най-важното нещо, за което трябва да се погрижите преди да правите секс, е да се уверите, че се чувствате напълно комфортно с това, което предстои да се случи. Вътрешното спокойствие е от основно значение за приятното изживяване. Само по този начин може да се отпуснете и да се насладите на секса с нов мъж. В случай, че имате дори и малко съмнение, по-добре отложете секса или изобщо не го правете.

Правенето на любов е връзка на по-дълбоко ниво

Правенето на любов означава да се свържеш с мъжа не само физически, но и психически. Да изградите емоционална връзка, която не се базира единствено върху химията, привличането и похотта. Без значение дали сексът ще е бавен или пък с бързи темпове, той трябва да включва много целувки, докосвания и прегръдки. Правенето на любов означава да не ви е грижа единствено за вашето удоволствие, но и за удовлетворението на вашия партньор. Масажът е чудесен начин да се отпуснете и да засилите връзката между вас.

Контактът кожа в кожа е от ключово значение за интимността

Колкото по-голям контакт кожа в кожа имате с новия мъж, толкова по-силна емоционална връзка ще изградите с него. Секс позите като мисионерската поза или пък лъжички са перфектни, тъй като двете тела са в почти пълен контакт помежду си. Вплетените пръсти и прегръдките също не трябва да бъдат пренебрегвани.

Не забравяйте целувките

За да превърнете секса в правене на любов, не пренебрегвайте силата на целувките. Страстните целувки са задължителни – те могат да бъдат както интензивни, така и нежни. Хванете глава на мъжа, докато го целувате, вплетете пръсти в косата му, покажете му, че за наистина ви е грижа за него. /intimno.com

И докато сме на темата, може би ще ви е интересно да прочетете и какви са 11 от истините за секса, които са известни на всяка жена или какви са лесните трикове, за да я накарате да се чувства на седмото небе.

CHF CHF 1 1.816
GBP GBP 1 2.19761
RON RON 10 4.01336
TRY TRY 10 2.16883
USD USD 1 1.61332