Шест трика за стигане до оргазъм

Любопитно 25.07.2020 19:00 Снимка: ДНЕС+

Шест трика за стигане до оргазъм

Оргазмът е желан както от мъжете, така и от жените. Това е фаза на най-силна сексуална възбуда. Но ако мъжкият оргазъм се случва без проблеми, при жените не е така просто. Мнозина от тях никога не са достигали до пика. Въпреки това има начини, които могат да ви помогнат да стигне до сексуално удовлетворение.

Часът за секс

Пробвайте коя част от деня е най-подходяща за секс. Нивото на хормони при жената се променя сутринта, през деня и вечерта. Затова трябва да експериментирате и свободно да определите кое време на денонощие ви пасва най-добре. Впрочем, проверете различни позиции. Например, страничната поза в неделя сутрин или мисионерската поза в понеделник вечерта.

Играта с клитора

В повечето случаи стимулацията на клитора е необходима за стигане до оргазъм. Именно затова се препоръчват пози с втриване на клитора в тялото на партньора, стимулиране с крайчеца на пръстите или със сексиграчки. Добра идея е пръстите или вибратора да стимулират и пространството около клитора. Това създава желание и благодарение на това оргазмът ще бъде по-интензивен.

Отпускащата вана

Повечето жени през деня имат много задължения, които предизвикват умора. Това затруднява постигането на оргазъм, затова си струва жената да взема гореща вана, както и да се отпочине преди секса.

Чаша вино

Изследванията показват, че виното повишава нивото на тестостерона, което увеличава желанието за секс и кръвоснабдяването на ерогенните зони у жените. Чаша вино помага на жената да се отпусне и така да получи по-голямо удоволствие от общуването.

Смехът възбужда

Това е удивителен, но ефективен метод. Смехът отпуска и стимулира мозъка. Може да погледате и добра комедия. Доброто настроение на жената съдейства за лекотата при постигането на кулминацията.

Използвайте храна

Може да оживите секса, използвайки различни храни. Освен това взаимното хранене задълбочава сексуалния опит. Най-чувствените плодове са дините, ягодите, мангото и гроздето./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448