4 секс грешки, които жените допускат спрямо мъжете

Любопитно 26.07.2020 12:26

Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от време върши глупости и постъпва не така, както би трябвало. Това се отнася за много аспекти от живота, включително и в любовта.

Някои грешки, които жените допускат в любовта, са безобидни; други - не толкова. Но кои са непростимите любовни "грехове", които жените допускат спрямо мъжете до себе си:

Сравняват ги с бившия

Всички мъже (а и жени всъщност) обичат похвалите след страстен секс. Естествено, че това ласкае, кара мъжът да е горд от себе си, но той в никакъв случай не бива да бъде сравняван с другите. Жената, която сравнява настоящия с бившия си партньор извършва голяма глупост. Дори да е положително изразено мнение спрямо настоящия партньор.

Самият факт, че жената мисли за бившия си и за неговите сексуални способности, силно дреазни всички мъже.

Не избират подходящ момент за секс

Макар повечето прекрасни дами да са напълно уверени, че мъжете са готови за секс винаги и навсякъде, това е заблуда. Има немалко ситуации, когато силния пол не само, че няма да мисли за секс, но може и да откаже на партньорката, ако тя му го предложи.

Такива ситуации са проблеми с работата, със здравето, с колата и така нататък. В такива моменти в мозъка на мъжа трудно се намира място за любовни наслади. Неуместно е да се търси секс и по време на футболен мач. В такъв случай по-разумно е просто да се изчака последния съдийски сигнал, а ако пък любимият отбор е и победил, сексът ще бъде направо голмайсторски.

Пасивни са в секса

Нито един нормален мъж в света няма да хареса пасивност от страна на „половинката си“. Тук трябва добре да се разбира какво е доминиране на мъжа и какво е абсолютно бездействие от страна на жената, когато тя по същество не се различава от пън. В първия случай насладата на мъжа е да обладае своята дама, а във втория ще почувства силна обида и физическо изтощение, при това не особено приятно.

Говорят прекалено много по време на секс

По време на половия акт всички разговори са излишни с изключение само на най-милите или най-мръснишките думички и фрази – в зависимост от предпочитанията на действащите лица.

Що се отнася до въпроси от типа „Обичаш ли ме?“ или „Хубаво ли ти е?“, то те са напълно неуместни.

Всичко това трябва да се чувства. За предпочитане са стоновете, а приказките – след това. В секса все пак разумът трябва да отстъпи пред инстинктите. Така че, който иска напълно да се насади на физическата близост, по-добре е не да дърдори, а да действа./intimno.com

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448