Виртуален секс? О, да!

Любопитно 27.07.2020 12:59 Снимка: ДНЕС+

Виртуален секс? О, да!

Виртуалният секс е съвременното превъплъщение на телефонния секс. Трябва ви компютър, подходящ партньор и богато въображение. Камерата е екстра, която или ще разпали още повече страстта, или ще ви притесни. Затова, нека начинаещите не бързат да я вкарат в действие. Имате избор дали да си чатите или да говорите на микрофона.

Жените, почитателки на виртуалния секс, обикновено са дами със сериозна връзка, които са жертва на разстоянието и нямат ежедневен контакт с половинката си. Тогава желанието за интимност съвсем естествено ражда идеята за практикуване на виртуален секс. За тези, които бързат да се възмутят, ще уточня, че виртуалният секс с любимия е провокиран от чувства към него и от непреодолимото желание да са точно с него. Ако е просто задоволяване на нагон, най-лесното за една жена е да изневери и да забрави случката. В този смисъл, виртуалният секс е много по-предпочитаният и „невинен“ вариант.

Разбира се, има хора, и мъже, и жени, които са почитатели на виртуалния секс с непознати. Те се запознават с някого във виртуалното пространство, усещат, че са на една вълна и реализират желанията си. В днешно време аз лично се сблъсквам с много разкрепостени и разгонени личности, предимно мъже, които търсят по-нетрадиционни сексуални занимания именно в интернет пространството.

За мен основната идея на виртуалния секс е реализиране на сексуални желания. Говорейки или пишейки, започвам малко по малко да обяснявам какво желая, какво си фантазирам и как копнея да го направя с човека пред другия компютър. Обикновено, в случай, че камерата не е пусната, започвам с какво бельо съм, как съм застанала, каква е обстановката около мен. За предпочитане е действието да се развива бавно, за да се засили сексуалната възбуда и на двамата.

Не подлежи на съмнение фактът, че виртуалният секс е пряко свързан с мастурбацията. Естествено е, че за да се постигне желания ефект, е необходимо не само да се разговаря с партньора, но и да се осъществява стимулиране физически. Това е сигурният начин, че и двамата ще успеете да стигнете до края.

За мъжете, с които съм практикувал виртуален секс, винаги е особено вълнуващо да наблюдават как се докосвам сама и как се възбуждам от провежданата комуникация. Усещането за взаимната възбуда разпалва страстите ни още повече. Затова пряката комуникация с микрофон и камера е много по-ефективна, отколкото обикновен чат. Тъй като много жени се притесняват обаче, първите опити за виртуален секс обикновено се провеждат под формата на чат, за да се отпуснат и да пожелаят повече. С времето все повече сваляте задръжките и желаете задълбочаване на всичко, което пробвате. Аз никога не съм имала притеснения относно това. За мен сексът е изкуство, изживяване, в което срамът няма място, и без значение реален или виртуален, той е нещото, което ми носи най-голяма наслада в живота.

Практикуването на виртуален секс обикновено подтиква партньорите да изрекат желания, които не биха си помислили дори да намекнат по време на реален полов контакт. Докато сте отдадени на въображението си и подвластни на възбудата, изричате дума по дума това, което искате да получите от партньора си, визуализирате го, описвате го подробно и всичко това под стоновете на собствените ви въздишки. Той прави същото.

Виртуалният секс ми е помагал много пъти да подобря сексуалния си живот, тъй като чрез него съм споделяла неща, които до тогава съм премълчавала. Това ме кара, когато правят реален секс, да изпитам желание да задоволя потребностите на партньора точно по начина, по който ги е описал. Дори още по-добре. Виртуалният секс е най-краткият път към реализиране на скритите ми сексуални фантазии. Тогава ги изричам, споделям, реализирам ги във фантазията и след това се очаква да ги повторя в реален сексуален контакт.

Задръжките и свенливостта са най-големият враг на виртуалния секс. Оставете ги в „другата стая“, докато се отдавате на еротичните моменти пред монитора. Няма да съжалявате. /iWoman.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448