Нещата, които жените харесват в секса, но се срамуват да поискат

Любопитно 16.07.2020 18:03

Мръсни думи, секс сцени от любимите романи или филми, чувствен масаж... Това са само част от нещата свързани със секса, които жените искат, но понякога се срамуват да споделят със своите партньори.

Жените имат също толкова голям сексуален апетит, колкото и мъжете. Техните фантазии и желания са не по-малко горещи. Какво още биха искали да преживяват по-често в спалнята без да се срамуват да го споделят със своята половинка? Вероятно много неща, но ето малка част от тях:

Повече от това, моля!

Не се отнася за продължителността на половия акт. Дамите желаят повече да се радвдат на по-дълга любовна игра. Някои проучвания са достигнали дори до цифрово изражение на това желание: оказва се, че не само жените, но и мъжете предпочитат любовната игра да продължи поне 18 минути. Разбира се, не е наложително да гледате часовника и да отмервате точно време. Понякога и по-краткото е по-вълнуващо.

Все пак, мъже, уверете се, че покривате всички "горещи зони" на партньорката си - от главата, та чак до петите. Дългата прелюдия превръща спалнята не просто в място за страсти, но води след себе си и по-чести, по-интензивни оргазми.

Хапвай от мен!

Друг нюанс, който дамите си мечтаят да им се случва по-често, но се стесняват да споделят на партньорите си, е еротиката в играта. В това се включват шампанско, вино, сметана, плодове, шоколад... сами допълнете списъка. Условията са прости: деликатни количества от вкусотиите, нанесени още по-деликатно по специалните зони на дамското тяло и... бавната и чувствена консумация. Опитайте, може и да не съжалявате.

Игри, при това с игарчки за пораснали момчета и момичета

Жените харесват секс играчките. И мъжете ги харесват, но понякога присъствието на помощните средства нанася щети по егото на силния пол. Мъже, не бива да приемате нещата в този аспект. Все пак, това са само допълнения, които са способни да направят изживяването по-вълнуващо, а освен това да сбъднат някои от нейните или вашите еротични фантазии.

Да поиграем по-грубо

Нали знаете, че жените не са толкова деликатни, колкото си мислите? Малко по-твърд подход, разпалващ страстите, винаги би бил посрещнат с интерес. Нищо прекалено, обаче!  Допустими са както лекото подръпване на косите или възбуждащото пляскане по дупето, така и нагнетяващото очакванията късане на дантелено бельо. Последното обаче иска малко предвидливост от страна на мъжете - сетете се да изненадате любимата си с нов комплект секси бельо, за да има какво да скъсате и следващия път.

Мисията на откривателите

В женската анатомия зоните, които доставят удоволствие, не се свеждат до гърдите и интимните части. На тези места се отделя специално внимание, разбира се. Но опитайте да намерите и другите точки, които правят от кротичката жена буйна тигрица. Изследвайте, търсете, наблюдавайте какво се случва, например, ако стимулирате други зони, като скалпа, свивката на коленете, шията, вътрешната част на бедрата, ушите. Изобщо, превърнете се в откривател.

Покорена и овладяна

Жените обичат да предават контрола върху своите тела на мъжете, дори и когато се касае за само няколко минути страстен секс. Мъже, опитвали ли сте да завържете очите на партньорката си с шал или воал? Или, когато е налице пълното доверие между двамата, да обездвижите ръцете ѝ? Няма да е нужен термометър, за да усетите колко по-горещо става в спалнята след подобни игри. Но пак  не бива да чакате покана, а да сте инициатор.

А какво сочи вашият опит: какво жените харесват и желаят в секса, но се притесняват да споделят?

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448