Консерватори готвят отговор на „В като Вагина“ – „М като Мъж“

Избрано 16.10.2020 08:15 Снимка: ДНЕС+

Консерватори готвят отговор на „В като Вагина“ – „М като Мъж“

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Тъй като от голямата дискусия покрай книжката "В като вагина" разбрах, че за прогресивните българи нямало нищо лошо в това една "цветна, хубава книжка" за тялото да съдържа и политически послания предлагам следното...

...да издадем наша детска книжка с полезна информация за тялото и узряването при мъжете. В нея 90% ще е чисто научна, полезна информация за тялото и само тук-таме ще се прокрадват, почти незабележимо посланията, че:

- Националистическото движение е нещо мъжко, добро и полезно. Момчетата трябва да стават националисти отрано.

- Има само два пола и те носят напълно естествено и правилно отредени социални роли.

- Водещата роля на мъжа в еволюцията е да брани семейство, земя и народ. Днес те в Европа са застрашени от ислямската миграция.

- Основни "мъжки права" днес са потъпквани, като свободното притежание на оръжие, употребата му за защита на дома и семейството, публичното говорене срещу ислямизацията и прогресивизма, и други. "Консервативното движение" се бори за тези права.

- Други подобни послания.

Ще я разпространяваме и набутваме по всевъзможни организации, читалища, училища и детски форуми, както правят прогресивните. А който скача срещу нея ще обвиняваме, че е против образованието и сексуалната култура, че "още живее в миналия век" и е време да влезе в 21-ви.

Ако има желаещи илюстратори нека се свържат с мен, за предпочитане е да рисуват грозно.

Всички останали, желаещи да се включат нека също ми пишат на лично: търся издателство, редактор, автор на научната част на текста (лекари, биолози и тн.).

Нали е 21-ви век, нека образоваме младите! /tribune.bg

CHF CHF 1 1.82908
GBP GBP 1 2.15728
RON RON 10 4.01048
TRY TRY 10 2.01828
USD USD 1 1.6678