Хороскоп за месец октомври 2023 г.

Хороскоп 30.09.2023 21:42 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за месец октомври 2023 г.

Овен

За Вас започва един нееднозначен период, тъй като енергиите на октомври са много благоприятни за здравето Ви, а и за активните и ефективни прояви в работата и живота. За съжаление не рядко при общуването с партньорите между Вас ще възникват триения и несъгласия по много въпроси. Това може да се окаже причина за неуспешна съвместна дейност особено през първата половина на месеца. Това е неподходящо време за важни срещи и за подписване на договори. Помнете, че всичко това ще се използва от партньорите и те успешно ще сриват Вашето самочувствие. По-добро време за Вас ще започне след 18 октомври, когато конфликтите ще утихнат и ще стане възможно да се договорите спокойно за всичко. В някои ситуации може толкова ярко да проявите своята индивидуалност, оригиналност и нестандартно мислене, че да възхитите не само съмишлениците, но и своите опоненти.

Телец

Октомври за Вас ще бъде един доста сложен период( и особено първата му половина), когато изпитанията и неприятностите могат да Ви изкарат от равновесие. Вашата амбициозност и гордост в този случай може да Ви направят лоша услуга и просто да Ви помогнат да си спечелите врагове. Едновременно с това не са изключени и проблеми със закона, при решаване на съдебни спорове , а и възникване на сериозни конфликти с партньорите. Всички тези вълнения могат да се отразят негативно на Вашето здраве. През втората половина на месеца не предприемайте пътешествия, а бъдете пределно внимателни. Периодът след 18 ще бъде по-благоприятен и спокоен. Страстите ще улегнат и ще се появи възможност да се регулират спорните въпроси, а имуществените и финансовите Ви претенции ще може да се решат във Ваша полза. При всички положения ще се наложи да се съобразявате мнението на заобикалящите, защото успехът ще дойде от тях.

Близнаци

За Вас този месец ще е много интересен и динамичен, тъй като ще е свързан с възможността Ви за реализация, за показване на таланти и самоутвърждаване. В интерес на истината първата половина на месеца ще се окаже много напрегната и неспокойна. Енергетиката Ви ще бъде нестабилна и при общуване ще проявявате егоизъм и своеволие и затова ще е изключително трудно да стигнете до разбирателство, а камо ли до справедливост и обективност. Ще е трудно да покажете себе си и да бъдете аргументирани и убедителни в споровете и дискусиите. През третата десетдневка ситуацията ще се промени, енергетиката ще се стабилизира и ще можете да извлечете повече ползи от своето общуване и по такъв начин да покажете талантите си. Това е времето, когато можете да постигнете успехи в спорта и творчеството, а също и да станете по-популярни и да завоювате симпатиите на хората около Вас. Постарайте се да използвате всичко това в свой интерес.

Рак

До средата на октомври проявете повече внимание и грижа за своите близки, тъй като от спокойната и хармонична обстановка в дома Ви ще зависи душевния Ви комфорт и Вашия успех в кариерата. В този план първата десетдневка може да се окаже доста напрегната, тъй като взаимните претенции и обиди могат да направят обстановката притеснителна. След това може да очаквате финансови успехи и заслужено заплащане , макар че за него ще трябва доста да се потрудите и да положите много усилия. В същото време положението Ви може да се окаже нестабилно, тъй като ще започне етап на сблъсък на интереси и може да се появят претенденти за имущество или за други Ваши права. Всичко това може да започне внезапно и да има разрушителни тенденции. В края на месеца нещата има вероятност да се успокоят и да се стигне до взаимноизгодно споразумение и разбирателство, макар че ще Ви с наложи нещо да пожертвате.

Лъв

За Вас октомври ще бъде много активен период, тъй като ще Ви се наложи много да общувате както във връзка с кариерата си, така и за неща в личен план.По отношение на общуване и пътуване първата десетдневка на месеца ще е проблемна, тъй като ще е трудно да стигнете до споразумение и същевременно да бъдете дисциплинирани и тактични. Това ще се отрази негативно и на възприятията и усвояване на информация и затова са възможни неуспехи в обучението, както и във всяка интелектуална дейност. Към средата на месеца главата Ви ще работи къде-къде по-добре и по-ефективно и ще съумеете да се възползвате от своя авторитет и влияние, за да спечелите доверието на хората, които Ви заобикалят, както и да се възползвате от помощта, която ще Ви предложат. В края на месеца енергиите ще станат по-спокойни и конструктивни и това ще е най-подходящото време да закрепите своите успехи и може да предприемете делово или романтично пътуване.

Дева

За Вас октомври е активен, но не съвсем благоприятен период. Ще можете много успешно да реализирате своя творчески потенциал, а също и да покажете своите таланти. По отношение на финансите в началото на месеца са възможни усложнения - може да се сблъскате с непланирани разходи, да се наложи коренна промяна на направени планове или да не се състоят неща, свързани с предишни уговорки и на практика да се окаже, че не може да се разпореждате спокойно със своите финанси и имущество.През втората половина на месеца ще се почувствате по-уверени, тъй като ще можете д контролирате своя финансов поток. Ще се увеличи Вашия енергиен потенциал може да очаквате незабравими среши, и удачно стечение на обстоятелствата, което ще Ви помогне да вкарате в ред нещата си.

Везни

За Вас октомври ще е време на обновяване на енергетиката и на своите планове. Любознателността и вечно търсещия Ви ум ще Ви дадат възможност да преуспеете в интелектуалната сфера, а също и в обществените връзки, в дискусиите и споровете. В началото на периода излишно динамични партньори със своите планове може да нарушат Вашите планове, а също и доста често може да възникват разногласия. Към средата на месеца ще станете по-позитивни и късметът ще е по-често Ваш спътник, което може да Ви направи талисман на компанията, в която се движите. Ще те в състояние да намирате успешни и изгодни проекти, а в намирането на нови връзки ще сте наистина ненадминати. В края на октомври ситуацията ще стане по-спокойна и стабилна и ще съумеете да оправите отношенията си с партньорите, благодарение на умението си да отделяте главното от второстепенното и да се правите, че не чувате дребните обиди...

Скорпион

Първата половина на месеца за Вас ще бъде сложен и дисхармоничен период, що се отнася до Вашето здраве. Ще получите много обвинения по Ваш адрес и това ще е причина да сте в някакво неведение какво да предприемете. Много неща ще се случват в движение а предишни неизпълнени обещания могат да напомнят за себе си със скандали и разобличения. През втората половина на месеца нещата ще започнат да се изясняват и ще можете да изберете правилната стратегия , да започнете по-мъдро да се разпореждате със своите средства и да парирате противодействията на конкуренцията си. Към края на месеца енергийният Ви потенциал ще се възстанови и за Вас ще започне много благоприятен период, който ще е доста успешен и ще можете да реализирате своя делови и творчески потенциал.

Стрелец

Ще продължавате да реализирате своите творчески планове и честолюбиви замисли, както и да се самоутвърждавате в работата и любовта. Октомври е позитивен период за многопланово общуване и създаване на делови и творчески съюзи.особено що се отнася до втората половина на месеца. През първата му половина трябва да сте по-внимателни и сдържани в изказванията си пред колеги и приятели, защото някои прями и откровени Ваши думи може да бъдат неправилно изтълкувани. През целия месец онова, което е било скрито може внезапно да излезе наяве и това ще даде възможност да ликвидирате бариерите в отношенията. Към края на месеца нивото на жизнения Ви потенциал ще се понижи, но периода ще бъде много спокоен и подходящ за обсъждане на важни въпроси и участие в изгодни проекти.

Козирог

За Вас първата половина на месеца може да се окаже доста напрегната и сложна. Очаквайте сложни и неприятни разговори, упреци и опити за изясняване на отношенията кръга на Вашите близки. Това е неподходящ период за пътувания, подписване на договори и важна документация, тъй като бюрокрацията ще бъде голяма и напразно ще пилеете сили и време. Към средата на месеца много нещата ще започнат да се случват по-интензивно и ще може да се справите със своите проблеми, макар че това ще стане с доста компромиси от Ваша страна. По-позитивна ще бъде третата десетдневка на месеца, тъй като повечето о споровете ще може да разрешите, или да убедите и другите в своята правота. Ще може да стигнете до взаимоизгодни споразумения , а също и да намерите помощници и мъдри съветници. Времето ще е безкрайно подходящо за работа в колектив и също да се освободите от утежняващи обстоятелства , а и да намерите своята зона на комфорт.

Водолей

За Вас октомври ще бъде интересен, но труден. В началото на месеца доста често може да възникват противоречия и идейни разногласия, а и други неприятности, свързани с оформяне на документи. Не след дълго, към средата на месеца , неочаквани събития ще помогнат да си отворите очите за случващото се, както и да се освободите от илюзиите. Това ще е поводът да направите необходимите промени в живота си , а може би и да се преместите, като промeнитe привичната си среда за обитание. Към края на месец трябва повече да почивате и да се грижите за своето здраве. Това ,всъщност, ще бъде един спокоен период, когато интуицията, заедно с умението да намирате изгодни проекти и необходимите помощници, ще Ви помогнат да увеличите своите доходи. Очаквайте незабравими срещи и пътувания, които може да преобърнат съзнанието Ви и да Ви открият нов многопланов свят.

Риби

Първите две трети от месеца може да се окажат много противоречив и нестабилен период, когато случващите се събития може да са тласък към духовна криза. Може да бъдете преследвани от неуспехи и да се окажете притегателен център за неприятни и маниакални хора и затова предпазливостта съвсем няма да Ви бъде излишна. Освен това не е изключено към Ваше наследство или към някакви други придобивки да бъде показан нездрав интерес, и да се нуждаете от помощта и поддръжката на влиятелен и компетентен човек. Запазете реалната си представа за нещата и верността към своите цели и не се поддавайте на страх и объркване, а и се постарайте да не вземате важни решения, свързани с финанси и имущество. По-благоприятни ще са последните десет дни на месеца, когато за старите проблеми може да бъде намерено неочаквано и смело решение.

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161