Хороскоп за месец август 2022 г.

Хороскоп 26.07.2022 13:36 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за месец август 2022 г.

Овен – През август месец ще се чувствате енергични и упорити. Вашата позитивност ще бъде преобладаваща. Вие сами трябва да определите посоката на живота си. Този месец комуникацията излиза на преден план в месечния ви хороскоп. Ако решите да присъствате на определени социални събития, ще бъдете чудесен участник и ще оставите отлично впечатление. Разработете методология на работа и процедирайте систематично.

Бъдете внимателни с онлайн плащанията този месец и следете достоверността на интернет адресите. Не давайте личната си информация или копия на лични документи на никого. Можете да бъдете уязвими под влиянието на Меркурий в тази област. На работа осъзнайте, че не всичките ви колеги са ви приятели. Трябва да запазите личните си неща за себе си.

Някой от семейството ви преминава през труден емоционален период и се нуждае от вашата подкрепа. Този месец вашата лоялност може да бъде подложена на проверка в отношенията ви. Ако се чувствате неудовлетворени, лесно ще се подхлъзнете в извънбрачни връзки. Тези тайни връзки няма да са от полза за вашата психика. Избягвайте ги. Свободните от вас ще трябва да се справят с отказ в близко бъдеще. Грешните усилия може да ви навредят, но раните няма да са дълбоки. Дори ако вече сте преживели няколко разочарования в любовта, не се отчайвайте. Просто търсите на грешните места.

Телец – Август ще бъде нова глътка енергия за вас, от която имате нужда. Под влиянието на планетата Марс през този месец ще почувствате повече сила и енергия, които са ви липсвали през предходния период. Слънцето също носи положителна енергия в ежедневието ви.

Ще гледате на работата по-едностранчиво и не толкова песимистично. Във всеки случай ще видите няколко неща в нова светлина и ще осъзнаете, че ги надценявате в няколко области. Фокусирайте енергията си през този месец върху собственото си саморазвитие.

Тъмните ви мисли трябва да останат заключени далеч от външния свят този месец. Потърсете някой около вас, който може да ви даде съвет как да се посветите повече на прочистването на вътрешното си аз. Ограничете желанието си да бъдете грубо открити с другите и се опитайте да отворите сърцето си. Ако имате тайни от някого, преценете дали е подходящ момент да сложите картите си на масата... През този месец избягвайте недоразуменията с приятели. Не се намесвайте твърде много в техните решения и в живота им.

Може да се появи някой, който иска да наруши благополучието в отношенията ви с партньора. Не позволявайте на никого да застане между вас. Под влиянието на Венера необвързаните ще имат възможност да срещнат някой наистина интересен човек, който ще разбърка любовните им карти. Вашият нов обект на интерес вероятно ще бъде някой, когото не сте срещали преди.

Близнаци – През август може да сте затрупани със задачи, това е само временно и скоро бюрото и умът ви ще бъдат изчистени. През втората половина на месеца ще почувствате огромна доза енергия. Време е да подредите приоритетите си. Може да желаете кариерно израстване. Все пак трябва добре да помислите дали ще продължите там, където работите в момента или ще се решите на пълна смяна на работното място. Решението ви обаче ще бъде трудно. През този период със сигурност усещате, че не е време за големи промени. Затова помислете как да направите работната си среда по-приятна, така че да се чувствате по-добре в работата си. Нека обаче колегите ви стоят настрана от вашата стратегия.

Обърнете внимание около пълнолунието на 11 август, тъй като може да откриете, че нещо, върху което сте работили усилено, цъфти! Насочете тази „цъфтяща“ енергия както сметнете за добре! Сатурн също е много активен и може да донесе някои предизвикателства. Вашата интуиция вероятно ще е на върха си, оставете я да ви води,  Вие държите ключовете към собствената си съдба и цялото знание, което търсите, е вътре. Посветете се и се насладете на истинското уединение, което също ви предлага много възможности за личностно израстване.

Ако все още търсите партньор, ще бъдете изненадани от новите възможности, където можете да срещнете правилния човек.

Рак – Очаква ви цветен, позитивен, креативен месец. Ще бъде предизвикателство само по отношение на изпълнението на задачи, които ви чакат от известно време. Положителна промяна ще настъпи, след като изпълните задълженията си. Ако останете концентрирани и с ясна цел, плановете ви ще се осъществят. Все пак избягвайте да хабите енергията си ненужно.

Марс влияе на вашата борбеност и затова в живота ви може да се появят нови възможности за успех. През този месец изглежда, че ще трябва да вземете някои решения, за да бъдете по-щастливи. Подходящо време да опитате нещо ново. За всяка седмица въведете ново нещо, което не сте изпитвали преди, и го приложете. Може да става въпрос за преодоляване на страх или откриване на нови вкусове.

Намерете време за редовни упражнения. Добре е да започнете да се движите. Не е задължително да е спорт. Започнете бавно, като в началото можете да ходите пеша по-често. Няма значение дали ще отидете на разходка сред природата или просто ще слезете от автобуса една спирка по-рано от обикновено.

Вашият личен чар ще бъде неустоим за всички през този месец, така че се възползвайте от него. Ако сте необвързани, крайно време е да продължите напред. Най-накрая трябва да забравите миналото си и да се освободите от всички, които са ви наранили преди. Въпреки че може да не го осъзнавате, минали решения все още контролират настоящето ви. Звездите наблягат на вашето вътрешно пречистване, което можете да постигнете, като приемете положителен поглед върху света и живеете в настоящето.

Лъв – Венера ще навлезе във вашия знак от 11 август и ще повлияе не само на душата ви, но и на физическото ви възприятие на заобикалящата ви среда. Под нейно влияние може да имате желание да опознаете много нови неща, които не сте познавали преди. Новото и непознатото наистина ще ви очарова.

Обърнете внимание и на любовта към децата и се грижите за малките деца в семейството, доколкото можете. Те ще оценят вашето внимание и можете да им предадете нещо, на което ще ги научите и което ще ги накара да ви запомнят. Венера също така подчертава емоционалната страна на вашата личност, така че през този месец обърнете допълнително внимание на показването на емоциите си и изразяването на истинската ви любов.

Ако искате да поправите нещо от миналото, това време вече си е отишло и сега всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху бъдещето си. Така ще е най-добре за вас. Не можете да промените минали неща, но вашето бъдеще може да бъде точно такова, каквото искате да бъде, ако се постараете достатъчно. Необвързаните скоро ще срещнат някой, който ще им бъде изключително интересен. Но не обръщайте внимание на този човек върху външния му вид. Много по-важно ще е с какво може да обогати живота ви.

Дева – През август ще се чувствате доста оптимистични и уверени. Идеите ви текат по-ясно и живо, вашето присъствие на духа очарова всички. Марс в Телец до 20 август предлага повече енергия в работата, генериране на повече производителност, воля за изграждане с организация и планиране, без суетене. Продължете напред, като се фокусирате върху важните неща и с повече решителност, вярвайки, че това, което правите, е най-доброто, което можете да направите.

Трудностите на моменти може да ви разклатят, но това настроение ще премине бързо. Ще осъзнаете, че не можете да контролирате всичко и предпочетете да живеете повече в настоящето и за мига. Умът ви ще бъде по-възприемчив към новото. Пазете се от прекомерни и ненужни разходи. Днешните удоволствия могат да бъдат утрешните главоболия.

Подходящ период за здравни процедури, масажи, почивка и свободно време за възстановяване на жизнената ви енергия. Отличен месец за разходки или пътуване до нови дестинации. Месецът е от голямо значение за установяване на връзки и укрепване на отношенията. В любовта ще се оставите да бъдете увлечени от вашите сексуални желания и инстинкти. Ще почувствате нужда да поправите връзката си. Ще бъдете по-отворени да говорите по теми, които преди сте смятали за табу. Вашият сексуален апетит ще бъде очевиден, както и вашата импулсивност.

Везни – През август Слънцето влияе на вашата личност и ви дава смелост, енергия и харизма. Можете да правите нови планове, но не ги насочвайте твърде далеч в бъдещето. Точно сега вашето присъствие и настоящото ви решение са най-важни. Имате възможност да се ангажирате с важни стъпки през този месец, които ще ви научат на много. Съмненията дали ще се справите с нещо или не, ще бъдат забравени и ще можете да разчитате на себе си. Но не хабете енергията си за неща, които не си струват.

Помислете добре кого пускате в живота си и кого да премахнете от него. В крайна сметка обаче не би било добре да вземете твърде крайно решение през този месец, защото хороскопът ви показва, че ще действате повече с чувствата си, а не с разума.

Единственото нещо, което може да скърши крилете ви, е вътрешният ви дискомфорт. Затова обърнете повече внимание на психичното си здраве този месец. Време е да отидете на масаж или спа център, за да изключите ума си от проблемите. Вие наистина го заслужавате и ще постигнете вътрешен баланс. През август звездите ви препоръчват да носите по-цветни нюанси и да премахнете сивите, черните, тъмните дрехи от гардероба си.

Този месец ще видите партньора си в нова светлина и той ще ви покаже истинското си лице. Може да видите в него един непознат и двойствен човек. Ако се интересувате от някого и все още сте необвързани, време е да му/ѝ кажете. Няма нищо по-лошо от това да живеете в несигурност, която ви измъчва и поглъща. Честността понякога е по-ценна от тайната, скрита във вас.

Скорпион – През август Слънцето в Лъв ще подчертае въпроси, свързани с вашата кариера, професионални стремежи и бъдещи планове за работа. Съвпадът със Северен Лунен възел на Уран може да раздвижи някои смущаващи енергии и да разклати основите, които трябва да се променят. Началото на месеца се характеризира с малко по-трудни аспекти, които ще се отразят най-вече в грешните ви преценки. Понякога може да има напрегнати моменти с началници, които очакват да промените начина си на работа или подхода си към отговорностите.

Изглежда, че август ще бъде ключов месец за областта на междуличностните отношения. Марс може да тества стабилността на връзките и партньорствата ви. Самотните представители на знака трябва да смекчат напористостта си и за известно време да изоставят обекта на своите симпатии. По-добре е да влезете в режим на готовност и периодично да напомняте за своето съществуване.

Семейните представители на знака могат да имат дребни конфликти на фона на разпределението на домакинските задължения. Опитайте се да покажете дипломатическите си качества и да предотвратите възникването на неприятни ситуации. Въведете нови начини за общуване и полагайте усилия да прекарвате повече време с партньора си. През втората половина на месеца излезли извън контрол страсти могат да ви въвлекат във влизане в тайна емоционална история.

Стрелец – Август ще бъде не толкова плодотворен, колкото спокоен и приятен. Чудесно време за нова промяна и излизане извън обичайните граници на живота. Началото на месеца е благоприятен период за реализиране на планирани проекти. Първите дни на август ще бъдат най-успешни. Обстоятелствата ще се развият по най-добрия възможен начин, така че трябва да се възползвате от предоставените възможности. Този месец е възможно да съберете смелост да направите внезапна, значителна промяна в работата или в работната си рутина.

Втората половина на месеца ще бъде белязана от противоположни настроения. Могат да се появят скандали на работното място или вкъщи. Напрегнатата ситуация ще се почувства и прояви като безсъние, главоболие, раздразнителност. Затова се препоръчва използването на духовни практики за постигане на вътрешна хармония.

Ще ви трябва много сила и постоянство, за да упорствате на линията, която сте начертали. Това е чудесен период да се покажете в най-добра светлина и да ви забележат. Анализирайте всеки детайл и не позволявайте нищо да се изплъзне случайно.

Вашият любовен живот също може да стане много натоварен, след като Марс влезе във вашия партньорски сектор на 20 август. Внимавайте – партньорът може да разбърка малко тенджерата в опит да добави малко подправка към вашата любовна връзка. Вслушвайте се в думите му/ѝ и търсете компромиси заедно.

Козирог – През август нещата, които са били пометени под килима или удобно забравени, ще излязат на повърхността за почистване под управлението на Лъва. Това ще бъде най-активно при пълнолунието във Водолей на 12 август. Именно при това пълнолуние ще можете да се справите с тези неразрешени проблеми.

Марс навлиза във вашия работен сектор на 20 август, като може да провокира спорове между вас и колега. Може да не сте много ентусиазирани да бъдете екипен играч, но това ще е необходимо. Пазете се от слуховете зад гърба ви, които могат да компрометират вашата репутация. Ако успеете да бъдете безпристрастни, ще можете да видите по-голямата картина на ситуацията, която ви притеснява.

Въпреки че може да бъде предизвикателство, времето е настъпило и Вселената ще бъде на ваша страна, подавайки ръка за помощ! Пригответе се да разширите хоризонта си по един или друг начин!

Имунитетът ви ще бъде отслабен през първата десетдневка на август. Ще се уморявате лесно и би било добре да избягвате прекомерните усилия. Давайте си повече почивка. Ще бъдете предразположени към болки в гърба и коляното, аритмия. От средата на месеца здравето ви ще се подобри.

Вашият любовен живот може да стане много вълнуващ! Марс ще се сблъска с нестабилния Уран на 2 август, точно във вашия сектор на истинската любов. Може буквално да се почувствате сякаш сте ударени от мълния.

Водолей – Може да се чувствате малко изтощени от огнената енергия през сезона на Лъва. Лъвът седи точно срещу вас на зодиакалното колело, така че неговата енергия има тенденция да задвижва нещата около вашите взаимоотношения и хората около вас. Отделете малко повече време за себе си. Използвайте енергията на пълнолунието във вашия знак на 12 август, за да започнете бързо да съживявате области от живота си, които са бавни, трудни или в застой. Използвайте да изпълните живота си с положителна енергия. Идеалното време за творчески проект, опитайте с нещо, което винаги сте искали. Правете нещо, което ви вълнува!

Непредсказуеми събития във вашето семейство могат да ви хванат неподготвени всеки момент. Марс и Уран ще направят непредсказуем съвпад във вашия 4-ти дом (дома, семейство) на 2 август. Това може да внесе известна нестабилност. С търпение можете да смекчите всеки конфликт или да намерите решение.

Вашият любовен живот изглежда много по-щастлив и лесен за навигация. Венера влиза във вашия партньорски сектор на 12 август заедно с пълнолунието във вашия знак на същия ден. Емоциите са наяве и ви помагат да намерите голяма подкрепа в партньора си сега. Вашето либидо със сигурност ще се събуди. Ще бъдете привлечени от приключения и ще почувствате повишена нужда да се движите повече и да прекарвате повече време с приятели извън дома.

Риби – През август се доверете на инстинктите и способностите си, за да осигурите подкрепа на близките си. Знайте, че сте достатъчно мъдри, достатъчно способни и достатъчно състрадателни, за да бъдете фар за другите. Отделете време, за да презаредите батериите си и да обмислите цялата нова мъдрост, която сте придобили. Рибите рискуват да си направят лоша услуга, ако упорито показват почтеността си дори в дребните неща. Това може значително да усложни отношенията с близки и колеги.

Като цяло хороскопът за месеца е много благоприятен за осъществяване на всякакви идеи. Чувствайте се свободни да преминете от думи и планове към дела, като същевременно не забравяйте да слушате интуицията си – тя е във върховата си форма и е в състояние да даде много ценни съвети, особено в сферата на бизнеса.

Ще бъдете чувствителни към стрес през първата десетдневка на месеца. Контролирайте нервността и стреса, защото те могат да причинят психични и здравословни проблеми. Трябва да почивате повече, да избягвате излагането на силно слънце и да приемате повече течности и витамини.

Опитайте се да внесете повече позитив в живота си, никога не се отдавайте на униние и всичко ще бъде наред с вас. Не забравяйте, че мислите са практически материални и могат да оформят бъдещето.

Ще бъдете прекалено повлияни от Венера, планетата на любовта. Това ще увеличи вашата чувственост, желание за романтика и естествен чар, но в същото време ще намали донякъде преценката ви. Безразсъдни действия са възможни под влияние на мимолетни емоции./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482