Дневен хороскоп за 25 септември 2023 г.

Хороскоп 24.09.2023 17:31 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 25 септември 2023 г.

Овен

Днешният ден е изпълнен с горчивина и неоправдани надежди, но загубата или несполуката са поправими. По-важното сега е да не приемате събитията трагично и да не се превръщате в доброволни пленници на неуспеха.

Телец

Заемете се с ангажиментите си - в главата ви се въртят куп интересни идеи, пристъпете към реализацията им. Бъдете внимателни зад волана. Не поемайте неоправдани рискове, старайте се предварително да обмисляте всяка своя стъпка.

Близнаци

Посетете фризьора си - промяна във външния вид ще ви се отрази добре на този етап. Експериментирайте. Каквото и да направите с външния си вид през този ден - то ще ви прави неустоимо привлекателни.

Рак

За част от вас не са изключени дразнения заради сплетни, които някой усилено се опитва да прави. Не си струва да отдавате внимание на събитието. Ще ви зарадва хубаво известие по делови въпрос.

Лъв

Вие сте в завидно добро настроение днес, очакват ви важни срещи, неочаквано започват да ви търсят много хора, някои от които дори трудно си спомняте. Усещате засилен интерес към вашата особа.

Дева

Денят ще ви зарадва с желани постижения, които в едни случаи са материални, за други са морални, а за трета част от вас се свързват с вътрешно удовлетворение от нещо.

Везни

Голяма част от ангажиментите и задълженията ви през този ден ще имат отношение към децата ви или към млади хора от семейството ви. Всичко планирано от вас ще се развива според вашите очаквания.

Скорпион

Ако днес се поддадете на непредсказуеми и импулсивни действия, последиците ще ви доведат до задънена улица. Не си заслужава сега да проявявате активност и да разширявате сферите си на действие.

Стрелец

Заредени сте с оптимизъм и положителна енергия, което ви помага смело да се движите към набелязаните цели. Разполагате с висок потенциал, който трябва да използвате по възможно най-разумния начин.

Козирог

Иска ви се да действате с размах - крупни планове за бъдещето, значими покупки, смели мечти. В личната сфера се чувствате раздвоени: бурните страсти често са съпроводени със сцени на ревност и необуздани конфликти.

Водолей

Препоръчително е днес да бъдете умерени спрямо близките си и да не изпадате в крайности. Желанието ви за перфектна организация на нещата няма да бъде посрещнато с обичайното одобрение от околните.

Риби

В личен план ще се радвате на отлични взаимоотношения с любимия човек и близките ви. Можете да разчитате на приятелите си и това ви дава допълнителна увереност.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361