Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.

Хороскоп 06.05.2024 15:02 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 7 май 2024 г.

Овен

Днес апетити, страсти и амбиции се сблъскват с желанието и настроенията на околните. Ще се вдигне невъобразима пушилка, ще се влезе лесно в скандали и разправии, които няма да доведат до нищо добро. Увеличете самоконтрола. Не отсъствайте от дома, не давайте поводи за ревност. Лесно е да се каже, но трудно ще се направи. Ще се появят изкушаващи хора и положения, които ще донесат краткотрайни удоволствия, за които дълго ще се плаща. Помислете добре каква цена сте склонни да платите за стореното днес.

Телец

До обед попадате в примката на амбицията, на апетита и желанието да имате това, което искате, без да се съобразявате с желанията на близки и приятели. Лесно може да предизвикате семейни войни и да объркате плановете на околните. Към обед за всичко ще се намери начинът и средството. Ще получите на много по-ниска цена това, което сутринта ви се е отказвало. Тези, които умеят и знаят да чакат, ще постигнат своето, ще се радват на допълнителни екстри и любов. Все пак важните срещи оставете за утре.

Близнаци

Станете рано, ако искате да свършите нещо важно без намеси от чужда страна, без съвети, излишни напътствия или вмешателство. Към обед напрежението нараства. Ще бъдете подложени на натиск, ще се появят изисквания, които трудно ще удовлетворите. Някой ще се откаже от плануваното пътуване и уговорените визити, а друг ще бъде вкаран в капана на изкушаващи срещи и присъствия, които може да окажат негативно влияние на семейните и професионалните отношения в бъдеще. Бъдете внимателни.

Рак

Започвате трудно, но към обед се разпростирате нашироко, оказвате влияние и на чуждия избор и нещата стават така, както ги искате. Ден на големите апетити, на желанието за доминиране на всяка цена и с всички средства. От значение е да знаеш докъде може да отидеш и къде трябва да спреш. Днес и утре вие определяте правилата, но в следващите дни палачинката ще се обърне, ще давате, ще плащате и ще страдате, ако сте причинили някому страдание. Не правете това, което не искате да ви направят.

Лъв

Ден на големия спектакъл, в който всеки се опитва да доминира, да извлече ползи и облаги, да играе ръководна роля и да блесне в очите на околните. В тази игра вие ще сте режисьорът, ще разпределяте не само ролите, но и облагите. С действията си в днешния ден може да настроите някого негативно, но в повечето случаи ще печелите съмишленици и публика. Големите амбиции водят до големи изкушения. Добре преценете ходовете си, не влизайте в нерегламентирани отношения. Всяка жаба да си знае гьола.

Дева

Днес змеят на желанията определя избора ви и посоката, в която ще се движите. Може да забравите за дадените обещания в желанието да бъдете с друг, да си доставите разрешени и забранени удоволствия. Особено опасно е да следвате чужди съвети и предписания, да се включвате в чужд купон и да се сближавате с непознати. Вървите към неприятни положения, от които ще излезете ощетени и пренебрегнати. Вероятно е да платите висока цена за днешните си удоволствия и да загубите един приятел.

Везни

В момента е особено трудна битката между тялото и духа. С лекота ще се подадете на импулса, на желанието да се удовлетворят сетивата на всяка цена. Вероятни са изневери и положения, в които ще проявявате максимално апетитите си, ще забравите за един в желанието да бъдете с друг. До два дни бумерангът на днешния ви избор ще се върне. Бъдете готови да си поемете последствията. Днес може да имате голям избор и повече екстри, но после може да се наложи да се откажете от най-важното и нужното.

Скорпион

Днес гребете с пълни шепи от това, което се предлага, и крадете мигове от това, което е забранено или не се предлага всеки ден. До обед по някакъв начин търпите ограничения, но след това ще се почувствате като отвързани, ще тръгнете в привличащата ви посока и ще изживеете нещо вълнуващо. Тази вечер е ваша. Задоволявате апетитите в една или в друга посока и в неделя се отдавате на релакс. В момента с лекота налагате своя избор, правите удобни и желани от другите личните си стремежи и страсти.

Стрелец

Днес сте в ролята на лисицата, която само поглежда нагоре към гроздето и си казва, че то е зелено. Тенденцията е друг да обере това, което се предлага пред вас. Лакомията е голяма. Пазете си личната и професионалната територия. Може да се излъжете в преценката и да позволите на странични хора да се ползват от това, което е ваше и е постигнато с много труд. От нещо дребно може да произлезе скандал. След това много трудно ще се помирите. Днес приятелите ви нанасят удар в гръб, а партньорите нехаят за нуждите ви.

Козирог

Днес искаме от всичко и ако може по повече. Трудно удържате напора на страстите, на желанието да се постигне едно за сметка на друго. Внимавайте с какво и заради кого правите компромис. Поставете си ограничители. В момента умът ви е дал предимство на усещанията и удоволствията. Ако дозирате правилно нещата, ще изживеете приятни моменти, но ако си позволите да отидете в крайности, от играчка ще стане плачка и до два дни ще берете горчивите плодове на самотата и разочарованието.

Водолей

Прескачате забрани и обещания, които сами сте си наложили или дали пред друг. Вървите в посока на страсти и усещания, подвластни сте на желанието да се изпитат удоволствия, да се забрави делничността и да се изживее нещо особено приятно. Желанието е едно, възможностите са друго. Не си позволявайте да плащате висока цена за днешните си удоволствия. Това не значи да се ограничавате, а да контролирате случващото се, без да отивате до край в алкохолни или любовни опиянения.

Риби

Ден на сбъднатите желания, на страстта, която ни връхлита внезапно и не дава възможност да се опомним. Може да изживеете нещо особено вълнуващо, но не бива да губите контрол върху ситуацията. Ще омаете с визия и чар някого, когото отдавна преследвате. Не е изключено и сами да станете обект на нечии желания. Изживейте мига, но внимавайте с алкохола. Не давайте празни обещания и не вярвайте на такива.

CHF CHF 1 2.05747
GBP GBP 1 2.31582
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.59208
USD USD 1 1.81955