Дневен хорокоп и съветите на Фортуна за сряда, 25 август 2021 г.

Хороскоп 24.08.2021 19:50 Снимка: ДНЕС+

Дневен хорокоп и съветите на Фортуна за сряда, 25 август 2021 г.

Овен –Вие се възползвате успешно от енергичните планетни транзити. Този ден трябва да бъде отбелязан с бял тебешир. Очаквайте да изпитате силни емоции! Най-накрая ще видите ясно играта на някои хора.

Телец –Бъдете дружелюбни, това ви носи късмет. В този момент небето подчертава известна носталгия, но също така може да ви вдъхнови и да ви свърже благоприятно с вашата интуиция. Вероятно ще прекалите с някои неща, запазете чувство за мярка, не претоварвайте тялото си.

Близнаци – Това е ден на подсъзнателна тревожност. Изчакайте ден-два и ще откриете, че е било само нервно напрежение. Ако можете да следвате инстинктите си, без да критикувате, това ще направи живота ви много по-лесен.

Рак – Днес ще бъдете склонни да се оставите да бъдете претоварени от емоционалност и чувствителност. Липсата на самочувствие ще ви направи по-зависими от партньора ви, който може да не разбира непременно вашите реакции.

Лъв – Този ден ще бъде динамичен, има хиляди неща за вършене, останете фокусирани върху най-важното, за да не се разпилявате. Претоварени или обзети от скука, няма средно положение, вие сте в крак с всичко, стремите се да балансирате ежедневието си.

Дева –Съмнявате се в силите си относно някои неща. Вместо да се отчайвате, по-добре е да се отпуснете, да се успокоите и да мислите положително за нещата, които бихте искали да преживеете.

Везни – Предстои ви един хубав ден. Никаква пречка няма да ви застане на пътя ви. Вратите се отварят, ако имате нужда от помощ. Звездите не престават да влияят положително на вашия сантиментален живот.

Скорпион – Вие не оставате незабелязани и нищо няма да се случи без вас. Времето вече не е за празни идеи. Жадувате за нови завоевания. Сега е моментът за ангажираност, прецизност и щателно планиране на предстоящите етапи.

Стрелец – Искате да поддържате творчески обмен в отношенията. Къпете се в хармония, която трябва да доведе до нежна вечер, но внимавайте: думите ви могат да предизвикат объркване в спокойната атмосфера ...

Козирог – Небето е носител на конкретни шансове, на възможности. Затова трябва да останете отворени и да слушате какво се случва около вас. Гъвкавостта и способността да се адаптирате към всяка ситуация ще бъдат сред най-добрите ви предимства днес.

Водолей  Винаги сте готови да отлетите за спасяването на другите и най-вече за спасяването на вашите близки. Изведнъж забравяте основното: себе си. Вашите любови изискват внимание. Ако ситуацията се проточи, продължете оттам, където сте спрели.

Риби – Изцяло насочени към вашия вътрешен свят, ще бъдете добре вдъхновени да продължите напред в своите проекти, нагоре. Преуморявате се и умората може да ви изиграе номера. Отделете време да презаредите батериите си уединено и спокойно.

Съветите на Фортуна

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели. Ден за гости, веселие и забавления.

Направете избора да отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482