Андрияна Русева: В СДС познаваме проблемите и знаем решенията

Варна<+> 10.10.2023 08:45 Снимка: ДНЕС+

Андрияна Русева: В СДС познаваме проблемите и знаем решенията

"В СДС не губим време в празни приказки, проучвания и т.н. Познаваме проблемите и знаем решенията. Освен това така е и честно към избирателите, знаят какво да очакват от нас, от всички в листата с номер 25 – професионализъм, отдаденост и отговорност."

Това каза за ДНЕС+ Андрияна Русева, председател на районната структура в Аспарухово на СДС - Варна.

Тя обясни още, че "в СДС няма илюзии, поставя си постижими цели и знае най-прекия път за постигането им. Не звучи бомбастично както лозунгите и големите обещания по време на избори, но е реално."

Вижте цялото интервю с Андрияна Русева:

Защо решихте да се кандидатирате за общински съветник в листата на СДС Варна? 

Не за първи път името ми е част от листата на СДС, винаги съм приемала това като доверие към експертността ми, но и като отговорност. Това е колективно решение, номинациите са на районните организации. Всеки от нас, без значение дали е на избираемо място, допринася за различните политики на СДС и за реализация на целите на партията в местната власт.

Какъв би бил вашият принос за развитието на Варна? В кои области ще насочите усилията си?

Целият ми професионален опит е в социалната сфера като ръководител на различни социални услуги, като съм започнала от най-ниското стъпало. Социалната програма на община Варна е много богата и широко обхватна, но винаги има какво още да се развива, за да покрива в максимална степен потребностите на хората, които имат нужда от подкрепа. За реализацията общината разчита на утвърдени доставчици на социални услуги и точно в това взаимодействие виждам своя принос. Както и в синхронизация на местната нормативна база с непрекъснатите промени в националното законодателство, свързано със социалната сфера.

Какво отличава политиката на СДС от останалите партии в дясното политическо пространство?

В СДС няма илюзии, поставя си постижими цели и знае най-прекия път за постигането им. Не звучи бомбастично както лозунгите и големите обещания по време на избори, но е реално.

В СДС не губим време в празни приказки, проучвания и т.н. Познаваме проблемите и знаем решенията. Освен това така е и честно към избирателите, знаят какво да очакват от нас, от всички в листата с номер 25 – професионализъм, отдаденост и отговорност.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

CHF CHF 1 2.01114
GBP GBP 1 2.29006
RON RON 10 3.93195
TRY TRY 100 5.66429
USD USD 1 1.83543