Наско Сираков потвърди: Левски ще има нов треньор!

Спорт 27.10.2020 12:52 Снимка: ДНЕС+

Наско Сираков потвърди: Левски ще има нов треньор!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че "сините" ще имат нов старши треньор следващата седмица. Босът на „сините” каза, че вече има принципна договорка със специалист, но добави, че има все още няколко детайли, които да се доуточнят, но е много вероятно другата сряда да бъде първата тренировка на новия щаб.

„Георги Тодоров се отзова без никакви условия, само за да помогне на любимия си клуб и на мен лично. 16 души бяха напуснали за последните няколко месеца и е нормално да има спадове. Това на практика е нов отбор. На Гошо му дойде малко в повече. Той ще остане на работа в клуба и ще бъде близо до отбора. Аз му благодаря за това, което свърши", сподели босът на "сините".

"В Разград ще бъдем водени от помощник треньорите, другата седмица Левски ще има нов треньор. Не ме питайте кой ще бъде той. Водил съм разговори. Постигнали сме съгласие, но има дребни детайли за уточняване. Много е вероятно другият вторник, или по-точно сряда да води тренировката на отбора”, каза още Сираков.

Според информациите основен претендент за поста на "Герена" е Славиша Стоянович.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.80444
GBP GBP 1 2.17689
RON RON 10 4.01344
TRY TRY 10 2.09954
USD USD 1 1.63258