Крушарски: Защо да не останем първи до края на годината?

Спорт 13.10.2020 12:59 Снимка: ДНЕС+

Крушарски: Защо да не останем първи до края на годината?

По време на паузата в шампионата двама посетиха Бразилия и по-конкретно Бело Оризонте по покана на втородивизионния Крузейро. Двата клуба поддържат вече тясно сътрудничество. Малко преди Крушарски и Акрапович да тръгнат за Южна Америка, Локо (Пд) оглави класирането след победата над Берое в Стара Загора, след като мачът на Лудогорец с Арда (Кърджали) бе отложен.

"20 дни сме първи, как да не се радвам. Защо да не останем и до края, какво ни пречи. Първо до края на годината. Ние не сме чак такива максималисти", каза пред "Тема Спорт" бизнесменът. Той разказа и подробности за посещението в Бразилия.

"Свършихме и личното, и служебното. Всичко по време на визитата ни мина идеално. Може да направим школа на Крузейро в България. Това не е никак лоша идея. Тя е на Бруно Акрапович. Очакваме тяхната делегация да върне визитата през ноември, когато стане ясна програмата за мачовете. Да има по-интересни двубои, които да видят. От Крузейро ще огледат няколко варианта за базата и ще видим къде ще е удобно. Мисля, че ще е най-добре във високопланинския район на Говедарци. Там има и училища, така че нищо чудно да направим и едно спортно. Идеята е добра и се надявам да я реализираме", обясни Крушарски.

"За съжаление не успяхме да гледаме нито един мач на живо. Там мерките са много строги. Исках само Бруно Акрапович да влезе и да гледа двубоя на Крузейро със Сампайо Кореа, но няма как - законите са жестоки. Могат да влязат на стадиона освен отборите само ръководствата на отборите и никой друг - без гости, без публика. Там дисциплината се спазва стриктно - всеки е с маска. Явно добре са си извадили поуката от това, което е било там по време на пандемията", каза още президентът на "черно-белите". /tribune.bg

CHF CHF 1 1.99351
GBP GBP 1 2.28037
RON RON 10 3.93361
TRY TRY 100 5.60402
USD USD 1 1.80827