Клоп: Групата е тежка, това е добро начало

Спорт 16.09.2021 11:32 Снимка: ДНЕС+

Клоп: Групата е тежка, това е добро начало

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от победата на своя тим над Милан с 3:2 в откриващия мач от група В на Шампионската лига. На "Анфийлд" двата тима направиха атрактивен двубой, като домакините стигнаха до пълен обрат след почивката, за да вземат три точки.

"Започнахме мача изключително добре. Играехме със страхотен интензитет, футболът ни също беше много добър, не им давахме нищо. Но след това малко се отнесохме, не правехме простите неща в атака, а в защита не бяхме организирани. Това не беше приятно, но не изглеждаше, че няма как да обърнем след почивката. Трябваше да се върнем към играта, с която започнахме двубоя, особено в защита. И вкарахме страхотни голове, и двата бяха невероятни", коментира Клоп след успеха.

"Такъв футбол искам да виждам от нас. Имаме опит в този турнир, играчите, които влязоха, се представиха страхотно. Групата е тежка и ще продължи да бъде такава. Точно затова беше важно да спечелим този мач. Тази победа не решава нищо, но ни дава добро начало", допълни треньорът на мърсисайдци.

В другия мач от групата Атлетико Мадрид и Порто направиха равенство 1:1. /БГНЕС

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.2902
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.65181
USD USD 1 1.83853