Травис Баркър и романтичното му предложение за брак към Кортни Кардашиян

Любопитно 22.10.2021 14:56 Снимка: ДНЕС+

Травис Баркър и романтичното му предложение за брак към Кортни Кардашиян

Кортни Кардашиян и Травис Баркър са заедно от няколко месеца, но бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите звездни двойки.

Явно, когато човек срещне точния партньор, не му е нужно нито време, нито много мислене, защото както стана ясно преди няколко дни, двамата вече са сгодени и са готови официално да си кажат "да".

Още тогава Кортни не се стърпя и публикува две снимки от романтичното предложение за брак, на което мнозина биха завидели. Сега риалити звездата реши да разкрие още малко подробности от големия ден.

Тя публикува щедра порция снимки, запечатали момента, в който получава предложението на плажа в Монтесито, Калифорния, недалеч от Санта Барбара. Вълнението в очите им, ръцете им, усмивките, цветята, океанът, пръстенът... „Това беше сън“, написа само Кортни – кратко, но достатъчно силно признание за големия ден.

Това ще е първи брак за риалити звездата, която има три деца от бившия си приятел Скот Дисик, докато за барабаниста на Blink-182 ще е трети. В очакване сме на голямото събитие./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448