Сексуалните фантазии: Истината, която се крие зад тях

Любопитно 18.09.2021 11:01 Снимка: ДНЕС+

Сексуалните фантазии: Истината, която се крие зад тях

Понякога се страхуваме да признаем сексуалните си фантазии пред самите нас, а още по-трудно е да ги изречем на глас и да ги споделим с половинката си. Според учените е важно да разговаряте с любимия си. По този начин ще разкриете максимално сексуалността си и ще помогнете на връзката си.


Ето как става това:

Сексуалните фантазии не ви правят развратни 

Преди да споделите с партньора си, помислете защо фантазирате за това. Опитайте се да мислите за фантазиите си като за сънища, които възникват в главата ви и над които нямате контрол. Разберете какво точно целите и чак след това споделете с човека до вас. Дали искате разнообразие или просто изпитвате нужда да споделяте всяко едно нещо с половинката си? Каквото и да е просто трябва да разкажете за фантазиите си, независимо дали ще се сбъднат или не.

Това че имате фантазии не значи, че сте откачалки 

Сексуалните фантазии не са нещо нецензурно и мръснишко. Мозъкът е най-ерогенната част от тялото ни. Дори най-смелите и извратени сексуални фантазии не са грешни. Всъщност дори са полезни. Фантазиите ви не определят личните ви качества. Ако искате да правите тройка или да ви закопчават с белезници, това не ви прави хиперсексуални.

Не се суетете

Въпросът "Готови ли сте да споделите с половинката си, това което ви възбужда най-много?" е деликатен и е нужен специален подход. Когато споделяте фантазия наблегнете на това, че искате да опитате нещо ново и това не означава, че сте неудовлетворени.

Поинтересувайте се как се чувства човекът до вас, след като е разбрал за фантазиите ви и му дайте малко време да усвои казаното от вас. Когато говорите за секс фантазии, сте максимално искрени в отношенията си с половинката и това ни прави уязвими. 

Секс фантазиите са нещо, което всеки има, но не всеки има смелостта да ги изпълни.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448