4 правила, които ще ви помогнат да превърнете секса в незабравимо за мъжете изживяване

Любопитно 17.09.2021 10:49 Снимка: ДНЕС+

4 правила, които ще ви помогнат да превърнете секса в незабравимо за мъжете изживяване

...или какво точно влудява силния пол

През хилядолетията човешка история отношенията между мъж и жена са родили не малко афоризми. Един от тях твърди, че мъжете никога не забравят първата си жена, най-добрата в плътските наслади и последната. Жените от своя страна са наясно, че могат да покорят всеки мъж, стига само да съчетаят в себе си трите „незабравими за мъжа“ образа.

Един опит за обобщение на онова, което търси силният пол в сексуален аспект, би могъл да се окаже полезен не само за дамите, но и за самите мъже – мнозина от тях живеят само с мъглявата представа какво точно искат.

Четирите „опорни точки“ на мъжките въжделения могат да се формулират накратко така:

Мъжете предпочитат разкрепостени в секса жени

За тях сексът без задръжки е върховното наслаждение. Но не забравяйте, че по природа мъжете (все още) са ловци. Лесната плячка понякога им доставя удоволствие, но мъжете винаги предпочитат да има и предизвикателство, нещо да се променя и да бъде различно и ново. За дамите (особено за зрелите 40-годишни) не е тайна, че всичко ново, всъщност е добре забравено старо. Простичката тактика е налице – промяната на бельо, обстановка, музика, позите в самия сексуален акт – всичко подлежи на забрава, промяна и припомняне.

Не забравяйте сексапила

Наричат го по различен начин: сексапил, чар, неустоимост. Това е нещо, което всяка жена притежава и е въпрос само на желание и малко изобретателност, за да се научи да го използва. Сексапилът извира отвътре и не се свежда само до дрехите, бельото, грима, парфюма, аксесоарите… Жената може да е прикрита само с халата си за баня, но поведението ѝ, походката, погледът и отношението ѝ да въздействат по такъв начин, че мъжът да се чувства буквално потопен във физически осезаема атмосфера от нега.

Жената, която може да изпитва удоволствия от мъжа, от секса и от себе си

Колкото и недодялани да са мъжете в някои отношение, природата ги е надарила с безпощадно оръжие – те веднага могат да разпознаят жените, които обичат себе си, приемат тялото си, имат самочувствието и не се срамуват от секса, а напротив – обичат секса и са способни истински да показват чувствата си към мъжа до себе си. Мъжката логика е проста: ако тя знае как да достави удоволствие за себе си, ще е способна да достави удоволствие и на любимия. Тук обаче има една тънкост. Жените не следва да се превръщат в робини на мъжките щения. Опитвайте всичко в леглото, което ще достави удоволствие и на двамата, но никога не се опитвайте да подчините и „поробите“. Важи и за мъжете, и за жените.

Но вероятно най-важното за мъжете е жената да бъде естествена и искрена

Оставяме настрана приказките за пластични операции и допълнителни „екстри“. В мъжките очи гримът може и да играе някаква роля, когато жената съблазнява. Но дори и без грим, без прикритието на марковите дрехи, жената има силно оръжие – искреното споделяне на чувствата и желанията си. Жените, отхвърлили притесненията да си казват какво им харесва в секса, какво очакват и желаят, разполагат с арсенал от възможности, който обезоръжава и най-коравите мачовци.

Мъжете не винаги са наясно какво искат от секса. Да, често силната половина от човечеството оставя впечатление, че е важен само онзи, краткотрайният елемент с креватен фитнес. Жените не се подвеждат от това. Те са наясно, че истинското удоволствие – и за двамата – идва тогава, когато са искрени, без преструвки, без срам и оставят женствеността им да ръководи. Сексът не е просто физкултура в кревата.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448