Седмичен хороскоп за 14 - 20 септември

Любопитно 13.09.2020 17:25 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп за 14 - 20 септември

Очаква ни поредната интензивна седмица. Деловите контакти може да ни носят напрежение, но в любовта ще се радваме на приятни емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгива.

Овен

Много по-лесно от обикновено ще се справите с всякакъв вид преговори. Бихте могли да промените местоработата си или условията по различни сделки, ако не ви удовлетворяват. В състояние сте да представите най-доброто от себе си, но не бива да се увличате, за да не превърнете автопрезентацията си в самохвалство. Колкото сте по-искрени и обективни, толкова по-добро впечатление ще направите. Що се отнася до любовните отношения, опитайте се да вземете инициативата в свои ръце.

Едва ли ще имате сериозни грижи от финансово естество.

Телец

Няма значение с колко сложни задачи се налага да се справяте през тази седмица. Ще успеете, резултатите ще са впечатляващи и ще се отразят положително на самочувствието и работоспособността ви. Част от заниманията ще са свързани с известна степен на риск. Заемете се и с тях, ако разполагате с обективна информация и не разчитате на случайности. В най-добрия случай няма да претърпите загуби.

Търсете начин за оптимизиране на работата си и ще си осигурите допълнителни приходи. Използвайте част от тях за покупка на продукти с дългосрочно предназначение и за повишаване на знанията и уменията си. Едновременно с това не забравяйте, че имате нужда от почивка и развлечения и не се скъпете да похарчите някой и друг лев за себе си и близките.

Близнаци

Периодът ще е спокоен, а събитията предвидими. Ще разполагате с достатъчно време, за да обмисляте тактиката си подробно, да разигравате варианти с детайлите. В състояние сте да превърнете мечтите (или поне част от тях) в реалност. Нужно е само да анализирате фактите и да се придържате повече към логиката, отколкото към фантазията. Контактите ще са интензивни. Кога, защо и по какъв начин да редуцирате полезните и прекратите неподходящите ще ви подскаже интуицията.

Допълнителни парични постъпления може да получите след решаването на юридически въпрос. Що се отнася до разходите, не взимайте заеми за покупка на вещи със съмнително качество, стойност и най-вече полезност.

Рак

Към няколко важни правила е желателно да се придържате през следващите дни. Създайте си ясен график на работа и се отклонявайте от него само по принуда. Намалете физическите натоварвания. Преценете обективно физическото и психическото си състояние и се съобразете със заключенията, които сами сте направили. Опитайте се да промените обстановката, макар и за няколко дни, да си организирате кратко пътуване, да довършвате професионалните задължения в рамките на регламентираното време. За сложни решения се съветвайте с близките си. Периодът не е подходящ за уреждане на сделки с недвижими имоти.

Допълнителните разходи, ако се наложи да правите такива, няма да са свързани с вас, а с роднините ви. За известно време може да се наложи да преминете в режим на икономии, но при разумно управление на приходите бързо ще възстановите баланса.

Лъв

Деловите взаимоотношения в повечето случаи ще са проблематични. На моменти ще сте принудени да правите компромиси, с които няма да сте изцяло съгласни, част от тях ще прецените като неприемливи, но от двете злини това ще е по-малката. Не се самообвинявайте. В случая не е възможно да прецените ефекта в перспектива. След време ще установите, че твърдението „всяко зло – за добро“ не е лишено от основание. За утешение или пък за да се запази балансът в природата, любовният ви живот ще е спокоен. В тази сфера е желателно да оставите нещата такива, каквито са. Въздържайте се от промени, дори минимални. Ще навредят.

Задълженията ви ще са малко повече от обикновено, но за съжаление, тенденцията не е същата за финансовите постъпления. С други думи казано, не се надявайте на допълнителни приходи и редуцирайте разходите, за да не се налага да търсите заеми, които още повече ще утежнят ситуацията.

Дева

Енергетиката ви ще е по-нестабилна от обикновено и е препоръчително да ограничите контактите. Ако работата ви го изисква и не е възможно да се уединявате поне за част от деня, то реагирайте на чуждите грижи максимално прагматично и не ги приемайте прекалено на вътре. Пестете си психиката. Редувайте физически с интелектуални дейности. Сменяйки едни занимания с други ще възстановявате силите си по-бързо и по-ефективно. По възможност не оставяйте незавършени задачи, защото мислите за тях ще опорочат пълноценната ви почивка.

Положителни финансови резултати ще имате предимно от самостоятелната работа. Не носете в себе си големи суми пари. Обсъждайте скъпите покупки с членовете на семейството и ги реализирайте онлайн. Ще са по-изгодни.

Везни

Сравнително спокоен период. Ще разполагате с благоприятни условия за почти всички практически дейности, с които имате намерение да се заемете. Бъдете внимателни в случаите, в които се занимавате с обработка, попълване и подписване на документи. Не, че ще преживеете някаква сериозна опасност, ако сгрешите, но ще се наложи да им отделите допълнително време и да променяте графика си. Личните отношения ще са хармонични, което е напълно достатъчно за да се чувствате психически спокойни.

Обмисляйте внимателно необходимостта от каквито и да било допълнителни покупки. Единствените разходи, които можете да си позволите без никакво съмнение в необходимостта им, са свързаните с обучението ви.

Скорпион

Предстоящият период ще е нещо като естествено продължение на предходния. Може да звучи странно, но представителите на вашия знак, за които предишните дни са били напрегнати, сега ще могат да го карат по-спокойно, да отпочинат, да се позабавляват. Другите, обратно, към които съдбата е била благосклонна и им е „подарила“ период на спокойствие и безметежност, ще се наложи да се мобилизират и да положат усилия, за да достигнат поставените цели. И в двата случая обаче в края на седмицата ще има от какво да сте доволни. Не отказвайте поисканата от вас помощ. Ще усвоите полезни умения и ще намерите нови приятели, а може би и нова любов.

Що се отнася до финансите, ще се наложи да се справите с поредица дребни спънки. Ще са свързани по-скоро с досадни грешки и недоразумения, а не с липса на средства. Условието за успех е да овладеете емоциите.

Стрелец

Ще ви е много полезно, ако в началото на седмицата се погрижите за външния си вид. В следващите дни срещите и контактите ще са интензивни, може да се наложи да участвате в различни публични инициативи, където е важно какво впечатление ще направите. Мобилизирайте се, защото ангажиментите ще са доста, а времето, с което разполагате – недостатъчно. Не пилейте ресурсите и не подценявайте опонентите си. Част от тях ще са достатъчно амбицирани в желанието си да заемат по-добри позиции от вашите.

Разходите ще са повече от обичайните. Спазвайте правилата, защото част от тях може да са свързани с някакви глоби или такси за обслужване, които да се наложи да заплатите заради допуснати от вас нарушения.

Козирог

Обективна промяна на обстоятелствата ще ви подскаже, че се налага още веднъж да прегледате дългосрочните си сделки. Понеже представителите на вашия знак са всеизвестни с трудолюбието, старанието и последователността си, няма да почувствате неудобство от факта, че трябва да комбинирате актуалната работа с предишни проекти. Сложните ситуации ще изискват да действате решително и незабавно, но и това няма да ви извади извън релси. Единственият фактор, който ще се отрази на емоционалното ви състояние (и при това положително) ще са любовните отношения. Не оставяйте без внимание проявения към вас интерес, изненадите ще са повече от приятни.

Допълнителните приходи ще са резултат от предишните ви усилия, положени успоредно с оптимизиране на разходите.

Водолей

Подгответе се психически, че през първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения. Най-вероятно ще са свързани с хора, с които сте в близки отношения. Не е изключено да преживеете разочарование от приятел, колега, на когото сте разчитали или роднина, който тенденциозно да измами доверието ви. Не търсете реванш. Дистанцирайте се и простете, за да се избавите от мрачните мисли колкото е възможно по-бързо. Всяка друга тактика би била излишно натоварваща и потискаща. Ако не обсъждате плановете си, до края на седмицата ситуацията ще се успокои и ще възстановите обичайното си самочувствие.

Финансовото ви положение ще е без промяна. Обмисляйте покупките си самостоятелно. Всяка придобивка, с която се снабдите под чуждо влияние, ще се окаже ненужна, а може би и повредена.

Риби

Следвайте набелязаните цели методично и неотклонно. Опитайте се да не посвещавате никого в намеренията си. Някои ситуации ще са леко объркващи, ще ви е трудно да разпознаете сигналите на деловите партньори, да прецените дали се опитват да скъсят дистанцията или да навлязат в личното ви пространство. Следвайте интуицията си, защото дори да зададете конкретни въпроси, със сигурност ще получите уклончиви отговори. Придържайте се към правилата и изпълнявайте стриктно обещанията си. Не приемайте на доверие чуждите грижи, най-вероятно са твърде преувеличени.

Както знаете, парите обичат реда, така че избягвайте хаотичните разходи. Не давайте заеми и не просрочвайте текущите си задължения. Няма смисъл да бързате със скъпите покупки, изчакайте по-добри възможности./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448