Салма Хайек се появи с дъщеря си на премиерата на Eternals в Лос Анджелис

Любопитно 20.10.2021 14:21 Снимка: ДНЕС+

Салма Хайек се появи с дъщеря си на премиерата на Eternals в Лос Анджелис

Преди дни в Лос Анджелис се състоя световната премиера на екранизацията на комикса на "Марвел" Eternals ("Вечните"), в който участват звезди като Анджелина Джоли, Салма Хайек, Джема Чан и Кит Харингтън.

Актрисата Салма Хайек, която за малко да се откаже от участие във филма, блесна на червения килим, придружена от порасналата си дъщеря Валентина.

Като се има предвид, че Хайек ревниво пази дъщеря си от светлините на прожекторите и много рядко публикува нейни снимки в социалните мрежи, появата ѝ на червения килим определено се превърна в събитие.

Майка и дъщеря изглеждат страхотно една до друга, а близостта им е повече от очевидна. Валентина е единственото дете на 55-годишната актриса от брака ѝ с френския милиардер Франсоа Анри Пино. Наскоро по повод 14 годишнината ѝ щастливата майка я нарече "моето безценно момиче".

Тя благослови деня, в който Валентина се е появила в живота ѝ го е огряла със светлина. Няма съмнение, че Валентина е наследила красивите гени на майка си, а дали ще наследи и нейната професия още е рано да гадаем./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448