Подаръкът, който Offset направи на Cardi B?

Любопитно 13.10.2021 18:53 Снимка: ДНЕС+

Подаръкът, който Offset направи на Cardi B?

През месец юли дъщерята на рапъра Offset и Cardi B навърши три години и малката получи два подаръка на стойност 400 000 долара само от родителите си. Не ни се мисли какво ще й подарят за следващия празник, но само преди дни (11 октомври) прочутата й майка стана на 29 и съпругът й леко ни разочарова с подаръка си за нея. Просто очаквахме нещо по-оригинално.

От FOX28 разказват, че по време на партито, Offset скочил, грабнал микрофона и най-тържествено обявил, че подарява "къща за няколко милиона" на скъпата си съпруга.

Имотът, естествено, е стилен и внушителен, освен това се намира в Доминиканската република, до океана. Прочутият рапър даже прави специален видео запис на подаръка, който качва в своя Instagram и от който се вижда както изчистеният интериор, така и прекрасният екстериор.

"Купих ти най-големите диаманти, които можеш да получиш, купих ти всичко, така че тази година исках да купя нещо, което означава нещо ... Ти ми даде моя прекрасен син...", добява Offset към виртуалната обиколка из подаръка му.

Храната на партито по случай рождения ден на Cardi B е била в духа на скъпия му подарък. Прочутите гости, отишли да уважат известната рапърка, сред които е бил и колегата им Snoop Dogg, са опитали традиционните карибски ястия. А коктейлите са били с текила и водка./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448