Плановете на Райън Рейнолдс относно киното

Любопитно 18.10.2021 14:04 Снимка: ДНЕС+

Плановете на Райън Рейнолдс относно киното

Райън Рейнолдс обяви края на филма Spirited така, както и започнаха снимките по него. А именно - с публикация в Instagram. Но междувременно пусна още една любопитна новина.

Към поредицата снимки от продукцията на Apple TV+, която ще е интерпретация на класиката "Коледна приказка" от Чарлс Дикенс, 44-годишният актьор изказва най-сърдечни благодарности на целия екип. И дотук няма нищо неочаквано.

Райън Рейнолдс пише още, че песните, танците и съвместното му участие с актьора Уил Ферел са сбъднали много мечти. Не пропуска да спомене и прекрасната Октавия Спенсър, която също играе във филма. Благодарен е, че е имал шанса да работи с хора, които са и добри, и талантливи. Две неща, които според него са еднакво важни.

Но някъде към края на дългото си откровение споменава, че е настъпил перфектният момент, за да си даде почивка от филмите.

И като се замислим, няма нищо странно в решението му. Тази година излязоха две заглавия с негово участие - Hitman"s Wife's Bodyguard и "Свободен играч", а скоро ще го видим и във високобюджетния екшън на Netflix - Red Notice. Отделно е продуцент на "Свободен играч" и на Spirited, напомнят още от Variety./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448