откровението на Брад Пит за дъщеря му Шайло Джоли-Пит

Любопитно 05.08.2022 16:42 Снимка: ДНЕС+

откровението на Брад Пит за дъщеря му Шайло Джоли-Пит

Шайло Джоли-Пит изненада всички, след като наскоро се появиха видеоклипове, на които показва страхотните си танцувални умения в TikTok, а баща й, Брад Пит, не може да бъде по-горд с нея.

"Просълзих се", сподели той пред Entertainment Tonight на премиерата на "Убийствен влак" в Лос Анджелис на 1 август. "Много красиво."

Що се отнася до шестте му деца, Брад каза, че просто иска те да намерят това, което ги прави щастливи. "Ще се радвам да намерят своя собствен път, да намерят неща, които ги интересуват, да намерят собствения си глас и да процъфтяват", разкри още актьорът. 

Брад пази връзката с шестте си деца далеч от общественото внимание след раздялата си с майка им, Анджелина Джоли, през септември 2016 г. Той не е бил засичан с децата на публични места след развода.

Междувременно актрисата често е забелязвана с шестте им деца и дори присъства на различни събития на червения килим с тях през последните години. Зад кулисите обаче Брад все още е нежен и любящ баща, който очевидно се гордее с това, което децата му са постигнали. 

И, разбира се, той има с какво. Брад и Анджелина споделят три осиновени деца - Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.) и Захара (17 г.), както и три биологични деца - Шайло (16 г.) и близнаците Вивиан и Нокс (14 г.).

Снимка 481144

 

По-рано тази седмица Анджелина потвърди в своя Instagram, че Захара ще посещава Spelman College през есента.

"Захара със сестрите си от Spelman! Честито на всички нови студенти, които започват тази година", пише 47- годишната актриса в описание към кадъра и споменава, че мястото е специално и е горда да има член на семейството си, който ще учи там.

Това се оказа и поредният повод, при който Анджелина показа колко близка е с децата си.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648