Ники Минаж отмени участие в Букурещ в последния момент

Любопитно 08.07.2024 14:08 Снимка: ДНЕС+

Ники Минаж отмени участие в Букурещ в последния момент

Само три часа преди да трябва да излезе на сцената на фестивала SAGA в Букурещ рапърката Ники Минаж съобщи на феновете си, че отменя изявата, съобщава телевизия Диджи 24.

Изпълнителката публикува в профила си в Инстаграм съобщение, в което посочва, че е била предупредена от своя екип да не пътува до Румъния, защото там са планирани протести.

Телевизия Диджи 24 отбелязва, че единствените обявени протести в Румъния са планирани за днес от 8:30 ч. на площад Виктория пред сградата на правителството. Счетоводителите са обявили демонстрация в знак на протест срещу данъчни промени. 

Фестивалът SAGA в Букурещ се провежда в зоната Бъняса, а днешният протест по никакъв начин не би могъл да засегне посещението на Ники Минаж в Румъния, посочва Диджи 24, цитирана от БТА.

"С натежало сърце трябва да съобщим, че Ники Минаж току-що отмени изпълнението си заради утрешния протест в Букурещ. Тази новина ни разби и знаем, че това е огромно разочарование за всички вас, както и за нас. Всички несканирани еднодневни билети за неделя ще бъдат възстановени“, обявиха организаторите на фестивала. 

Това не е първият скандал с фестивала SAGA. Миналата година трима големи изпълнители също обявиха, че няма да излязат на сцената само няколко часа преди шоуто.

CHF CHF 1 2.01882
GBP GBP 1 2.32063
RON RON 10 3.93432
TRY TRY 100 5.43423
USD USD 1 1.79599