Меган Фокс и Кортни Кардашиян в изкусителна фотосесия

Любопитно 24.09.2021 10:25 Снимка: ДНЕС+

Меган Фокс и Кортни Кардашиян в изкусителна фотосесия

Меган Фокс и Кортни Кардашиян ги свързва не само това, че са секси и провокативни, но и предпочитанията им към мъжете. Половинките на Травис Баркър и Machine Gun Kelly, които са си дружки, също се оказаха близки приятелки и даже четиримата излизат на двойни срещи.

А сега двете има още с какво да се похвалят - съвместната си фотосесия по бельо за марката на Ким Кардашиян Skims. Риалити звездата и бизнесдама ни изненада с поредния си хитър ход, като реши да покани сестра си и Фокс, за които в момента всички говорят, да се позабавляват пред камерата почти без дрехи.

А резултатът без никаква изненада е радост за всички мъже - не само за техните. Кардашиян и Фокс демонстрират не само форми, но и голямо близост помежду си като палаво флиртуват една с друга, разпалвайки фантазиите.

Двете отхапват от една ябълка, хранят се с череши, а на някои от кадрите са дори без горнища. Фотосесията е щедра откъм кадри, а ние си мислим, че следващият път към тях могат да се присъединят и половинките им - тогава ще стане наистина горещо./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448