Леброн Джеймс и закачката му със сериала Squid Game

Любопитно 27.10.2021 19:50 Снимка: ДНЕС+

Леброн Джеймс и закачката му със сериала Squid Game

Никой не го очакваше (дори самите Netflix), но Squid Game помете всичко живо и в рамките само на няколко седмици се превърна в хит.

Манията по сериала достигна и до очите и ушите на Леброн Джеймс, който също за доста кратък период от време е успял да изгледа деветте епизода.

В началото на месеца по време на пресконференция беше уловен кратък момент, в който Краля обсъжда с Антъни Дейвис впечатленията си от сериала. Той казва, че като цяло му е харесал, но не и финалът. И тук ще издадем лек спойлер, така че, ако не сте гледали сериала, трябва да го имате предвид.

Джеймс казва, че главният персонаж - Ги-хун, просто е трябвало да се качи на самолета и да отиде при дъщеря си, вместо да се връща. Очевидно, това решение на Ги-хун го е ядосало най-много.

Тези думи на Краля обаче са достигнали до Хуанг Донг-хюк - създателят на Squid Game, който също не остава длъжен на баскетболиста. В интервю за The Guardian Донг-хюк казва, че Леброн Джеймс може казва какво иска и е благодарен, че е изгледал целия сериал, но това е неговото виждане за финала.

Създателят на Squid Game допълва, че ако Леброн Джеймс има свой собствен финал, който го удовлетворява, може да направи продължение. Тогава Хуанг Донг-хюк би го изгледал и би му пратил съобщение: "Харесвам целия сериал, но не и края му".

Краля е прочел закачливите думи на корееца и в Twitter написа, че не вярва това да е истина. Придружено с много смеещи се емотикони, разбира се. Към момента Netflix не са обявили официално дали ще има втори сезон на Squid Game, но си мислим, че би било интересно, ако Леброн Джеймс е замесен в него по някакъв начин./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448