Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и рожденият ден на близнаците Ева и Матео

Любопитно 06.06.2020 17:40 Снимка: ДНЕС+

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и рожденият ден на близнаците Ева и Матео

Както добре ни е известно, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес имат четири деца. Испанката роди малката Алана Мартина на 12 ноември 2017 г., но заедно с Джорджина и футболиста живеят и останалите му три деца - Кристиано Роналдо младши и близнаците Ева и Матео.

Тъй като времето си минава и децата растат, не е изненадващо, чe днес, 5 юни, своя трети рожден ден празнуват Ева и Матео.

Гордите родители не пропуснаха възможността да се похвалят със семейния празник. И Джорджина, и Роналдо качиха снимки в профилите си в Instagram, на които виждаме как е преминало тържеството за рождения ден на близнаците.

За да отбележат щастливия повод, всички са облечени в костюми на любимите си герои и са се снимали под чудната украса с купища балони. Роналдо се е маскирал като Аладин, най-големият му син - Кристиано младши, като Хълк, а рожденикът Матео е Спайдърмен. Момичетата в семейството - Джорджина, рожденичката Ева и малката Алана - пък са решили да бъдат принцеси.

"Семейството е мястото, където животът започва, а любовта никога не свършва. Днес празнуваме живота на Ева и Матео. Нашите малки звезди вече са на три години. Всеки ден благодаря на Бог, че се грижи за нас, дава ни здраве, любов и ни поддържа заедно. Обичам ви, семейството", пише под семейната снимка половинката на Роналдо - Джорджина Родригес.

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386