Красавица от клана Халваджиян смело захвърли дрехите в морето и предизвика сърцебиене

Любопитно 28.09.2020 11:16 Снимка: ДНЕС+

Красавица от клана Халваджиян смело захвърли дрехите в морето и предизвика сърцебиене

Кланът Халваджиян  се гордее с красивите дами, носещи арменската фамилия. Често ви показваме атрактивната Алекс Енева, съпруга на Бебо Халваджиян, която спира дъха с изваяна фигура, въпреки че е майка на 2 деца.
 Сега пък красивата и талантлива пиарка на "Като две капки вода" Ани Халваджиян, преживя нещо кошмарно, а след това реши да захвърли дрехите и да се покаже гола. 

Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян  прекарва последните септемврийски дни край брега на Черно море. И докато се залисала в своите йога упражнения на плажа, я сполетяло нещо ужасно, което ще остави траен отпечатък. А това я принудило да влезе гола в студената вода. 
Оказа се, че на плажа Ани била ухапана от скрипя и толкова много започнало да пари и щипе, че без да се замисли скочила в студената вече морска вода. 

"Черно море. Краят на септември! Точицата /по-точно чертичката/ съм аз. Водата и въздухът са съвършено идеални. Без горнище съм, защото сме само двамата - аз и Морето", пише Халваджиян и сподели снимка за доказателство. 
"Но това не е впечатляващо. По-впечатляващото е, че вямаше да се осмеля да вляза, ако не ми се беше случило нещо доста гадно - ухапа ме скрипя, докато правех йога. Така пари и гори, че да скоча в морето ми се видя супер идея, без значение колко студено е, даже по-добре, че е студено. И изведнъж .. водата се оказа просто идеална. Сега излиза, че трябва да благодаря на скрипята за това добро, което ми направи. В живота често се случва така, нали", задава риторичен въпрос към своите приятели в социалната мрежа. /zajenata

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448