Карди Би сравни славата със стриптийза

Любопитно 13.08.2020 10:30 Снимка: ДНЕС+

Карди Би сравни славата със стриптийза

Карди Би сравни сегашната си слава с успеха си като стриптизьорка, заявявайки, че никога не се е притеснявала от конкуренцията.

Бившата стриптизьорка настоя, че никога не се сравнява с другите артисти, защото е напълно уверена в собствените си способности като рапър и каза, че има такова отношение към конкурентите още от дните си като екзотична танцьорка.

Тя сподели пред американското списание „Elle”: ”Нося нещо различно. Аз съм си аз, самата себе си и съм такава от врпемето, когато работех по клубовете. Знам, че когато изляза на сцената, не давам пет пари за представянето на предишната или на следващата… Знам, че ще си изкарам парите. Знам, че съм лоша, защото съм различна. Правя различни движения. Имам различна презентация”.

27-годишната Карди също заяви, че напоследък е игнорирана в социалните медии и настоя, че няма планове да се откаже от музиката, въпреки слуховете, разпространявани от нейните критици.

Тя обясни: „Имам чувството, че хората ме атакуват, защото искат да почувствам този натиск и тормоз, за да се откажа, и искат да кажа: “О, аз се отказвам от музиката” или “Ще изтря моя Инстаграм и Туитър. Е, не съм готова да го правя. Никой никога няма да има толкова власт над мен, че да ме накара насила”./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448