Какво търсите във връзката си според зодията?

Любопитно 14.10.2021 10:42 Снимка: ДНЕС+

Какво търсите във връзката си според зодията?

 

Всеки има специфично нещо, което задължително търси във връзките си, независимо от всичко. Има много различни неща, които хората искат да намерят в партньора си, като честност, забавление, организираност.

Овен

Овните живеят с тръпка и вълнение. Те са огнени, вълнуващи и обичат интензивен живот, изпълнен със забавление и ентусиазъм. Те искат да бъдат с някой, също толкова енергичен и жизнерадостен като тях.

Телец

Телците търсят сигурност в партньорите си. Никога няма да бъдат с някой, който не им дава чувство за сигурност и увереност.

Близнаци

Близнаците се нуждаят от постоянна умствена стимулация, така че животът да остане вълнуващ и забавен за тях. Те биха харесали партньор, който може да направи всеки момент вълнуващ за тях.

Рак

Раците са емоционални и чувствителни. Те очакват партньорът им да бъде разбиращ и подкрепящ като тях. Искат някой, с когото могат просто да говорят, без колебание.

Лъв

Оценката! Това е най-важното нещо, което Лъвовете биха искали от партньора си. Те живеят от комплименти и благодарности.

Дева

Представителите на тази зодия очакват партньорът им да е организиран и търпелив, противно на това, което са. Идеалният партньор за тях е този, който може да ги държи под контрол.

Везни

Везните търсят партньор, който да ги държи отговорни, когато е необходимо, особено ако не могат да разграничат доброто от злото.

Скорпион

Безстрашният Скорпион иска да бъде с някой, който е готов да прекоси океани с него.

Стрелец

Стрелците са оптимисти, но предпочитат някой противоположен на тях. Въпреки това, партньорът им трябва да е ентусиазиран, за да го придружава при приключения.

Козирог

Те са организирани и доста строги по отношение на графиците си. Козирозите търсят човек, който да ги издържи дълго време.

Водолей

Водолеите обичат своята независимост и свобода. Те са най-щастливи, когато живеят в собствения си свят, но понякога се чувстват самотни. Те искат да имат връзка с някой, който не ги задушава.

Риби

Рибите се нуждаят от някой, който може да бъде изключително чувствителен и съпричастен към техните нужди. Те мразят неромантичните хора и затова са склонни да търсят партньор, който да разбере емоционалните им изисквания.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448