Какво мисли сър Елтън Джон за Lorde и Били Айлиш

Любопитно 21.07.2021 18:52 Снимка: ДНЕС+

Какво мисли сър Елтън Джон за Lorde и Били Айлиш

Когато Сър Елтън Джон похвали някой изпълнител или конкретна негова песен, признанието е равносилно на престижна музикална награда, особено за по-младите му колеги.

Наскоро излезе епизод номер 300 от подкаста на английската звезда Rocket Hour по Apple Music и това бе повод да разкаже за своите музикални предпочитания в момента.

Именно покрай онлайн шоуто му той открива нови и млади изпълнители. Казва, че това е прекрасно, те го вдъхновяват и радват. "Боже, те са на 16 или 17, или на 15 години. Как правят това", споделя приятната си изненада Елтън Джон в интервю с музикалния журналист и диджей Зейн Лоу.

"Когато за първи път чух нещо от Lorde, това беше "Royals", просто си помислих, че е различно от всичко, което досега съм слушал", разказва още носителят на най-тежките награди Грами и Оскар.

Той казва още, че това парче направо е "взривило" ума му, защото едновременно е и просто, и трогателно. Усеща същото и когато попада на Били Айлиш.

От FOX28 напомнят за друго негово откровение. Преди време музикантът си признава, че не може да пише текстове за песни. Според него, те биха били "груби". Би сътворил нещо от типа на "Искам да и*****а твоя *** зад бараката за велосипеда", но смята, че за такъв тип текстове няма пазар./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565