Какви сте в любовта, според формата на устните си?

Любопитно 07.08.2020 11:19 Снимка: ДНЕС+

Какви сте в любовта, според формата на устните си?

Всички ние сме родени с определени черти на лицето, които пък са свързани малко или много с различни аспекти от характера ни. Оказва се, че устните могат да разкрият много тайни за своята притежателка, включително и за нейния любовен живот.

Тънки и малки устни

Любовта за вас никога не е била на първо място, защото се чувствате достатъчно добре и сами. Ако случайно ви сполети любовно вълнение, вие му се отдавате напълно, макар в началото да сте доста резервирани.

По-голяма долна устна

Вие обичате да бъдете глезени и обгрижвани, радвате се на материалните неща и не бихте пренебрегнали себе си в името на любовта. Половинката ви трябва да е готова да изпълни всяко ваше желание, за да живеете в хармония.

По-голяма горна устна

Вие обичате да се раздавате и да помагате на всички около себе си. Такива сте и в любовните си отношения – винаги на 100%, дори това да означава да пренебрегнете своите желания понякога.

Устни с изразена арка

Вие сте креативни личности, комуникирате без усилие със срещуположния пол. Понякога речта ви изпреварва мисълта, което понякога ви носи и негативи. Търсите хора със свободен дух, подобен на вашия.

Плътни устни

Обемните устни се свързват с голяма сексуална енергия, което не е лъжа. Обичате да доставяте удоволствие, но и си падате по спокойните вечери с партньора.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448