Как Скарлет Йохансон преживя инцидента с Джеръми Ренър

Любопитно 11.05.2023 18:26 Снимка: ДНЕС+

Как Скарлет Йохансон преживя инцидента с Джеръми Ренър

Инцидентът със снегорин, при който за малко не загина Джеръми Ренър навръх Нова година, потресе почитателите му и обществеността. Извън общественото внимание обаче останаха реакциите на някои от най-близките му колеги.

В интервю за Variety Скарлет Йохансон, с когото Ренър играе редов в "Отмъстителите", разкрива за първи път как се е почувствала след новината. Двамата с Крис Евънс го посещават в болницата малко след случилото се.

"Толкова се радвах да го видя. Не бях сигурна, дали ще го видя отново", казва актрисата. "Той е толкова духовен човек и това се вижда в работата му. Просто прозира. Много дълбок е. Бях щастлива да видя, че е изпълнен с живот и светлина, освен това беше забавен. Смяхме се много."

Йохансон, която заедно с Евънс, Робърт Дауни-младши, Марк Ръфало и Крис Хемсуърт са заедно с Ренър в "Отмъстителите" разкрива, че всички те имат общ чат онлайн. Именно там са се опитали да го подкрепят почти веднага след инцидента.

"Добре де - ти биеш. Това е. Ти спечели. Това наистина е като постъпка на истински супергерой. Невероятно е", допълва актрисата, който съвсем скоро ще можем да гледаме в "Астероид Сити" на Уес Андерсън.

CHF CHF 1 2.01134
GBP GBP 1 2.2729
RON RON 10 3.93045
TRY TRY 100 5.62332
USD USD 1 1.83233