Изхвърлиха Гущерови от квартирата

Любопитно 08.07.2024 11:28 Снимка: ДНЕС+

Изхвърлиха Гущерови от квартирата

Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда защото не са си плащали наема от няколко месеца. Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. „България”, научи „Уикенд” от техни съседи.

Бившата плеймейтка и половинката й вече не живеят в „Манастирски ливади”, а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи.

Гущерова побърза да се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем. Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката на писа с големи букви „ДА”.

Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото, както самата плеймейтка заяви, че е признателна на майка си, че благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.33073
RON RON 10 3.93725
TRY TRY 100 5.4048
USD USD 1 1.78876