Истината за драстичното отслабване на Адел

Любопитно 11.10.2021 17:00 Снимка: ДНЕС+

Истината за драстичното отслабване на Адел

Докато всички сме в очакване на новия албум на Адел, който вече официално идва съвсем скоро, певицата ни изненада приятно и с обширно интервю за Vogue. В него тя за пръв път говори за развода си със Саймън Конецки, за живота след него, за новата си любов и за физическата промяна, с която изуми всички.

За това, че Адел е драстично отслабнала, научихме първо от снимка в профила й в Instagram, която публикува за рождения си ден през май миналата година. След това засиленото ни любопитство се подхранваше от някой и друг кадър на няколко месеца или от попаденията на папараци, които обаче също не бяха доста чести.

А сега изпълнителката разкрива защо не е споделяла трансформацията си с всички. И отговорът й е много логичен - защото не го прави за нас или за някой друг, а заради самата себе си. И заради сина си Анджело, разбира се.

Затова и никога не е смятала за необходимо да обявява на всеослушание колко килограма е свалила и как точно го е направила. Но пък в интернет пространството плъзнаха какви ли не диети и тренировъчни режими, на които уж се дължи отслабването й. Адел дори признава, че хора, които никога не е виждала, са се представяли за нейни треньори, за да трупат слава и печалба на неин гръб.

А основното, което певицата държи да подчертае, е, че отслабването й не се е случило с магическа пръчка и е дълъг процес - повече от две години, в които е свалила над 45 килограма. Затова и може да се определи като здравословно, а не стресиращо организма.

Адел разкрива, че тревожността й е я подтикнала към усилените тренировки, които я карали да се чувства по-добре и да запълва времето си, вместо да го прекарва със смартфона, към който си признава, че е била пристрастена.

Така е спортувала и по три пъти на ден - сутрин с тежести, след това бокс или катерене и вечерта кардио. Винаги го е правила с треньор, който да й показва кое е правилно и кое - не. И тогава фактически е била безработна, затова и е можела да си позволи да има това време, което знае, че повечето хора е невъзможно да си отделят.

"Имах нужда да се пристрастя към нещо, за да си пооправя съзнанието", признава Адел. А днес хората говорят за тялото й така, както са го правели в последните 12 години. И сега се смее на глупостите от рода на това, че е отслабнала, за да отмъсти на бившия си. Ясно й е, че влиза в клишето на разведената жена, която преживява трансформация, защото се чувства малоценна без мъжа си, но при нея това не е валидно.

Не е вярно също така и че се е подлагала на всевъзможни диети, фастинг и какво ли още не, за да свали тези килограми. Дори признава, че понякога си е хапвала повече, когато тренира по-усилено и има нужда от енергия./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448