Грешните схващания за аналния секс

Любопитно 31.08.2020 10:46 Снимка: ДНЕС+

Грешните схващания за аналния секс

Колкото и да се дърпате и да се опитвате да го избягвате, аналният секс е мечтата на повечето мъже. Много жени се страхуват, защото са чували какво ли не и са останали с грешно впечатление и смятат, че няма да е никак приятно.

Вижте 4 мита за аналния секс, които трябва да избиете от главата си и да се престрашите да опитате това незабравимо усещане:

Неописуема болка

Нима първия път, когато правихте нормален (вагинален) секс не ви болеше? Използвайте лубрикант и се отпуснете, това са мускули, които се свиват и отпускат, също като тези на вагината. Няма нищо страшно. Веднъж отпуснете ли се няма да искате да спрете.

Нехигиеничност

Ако си спазвате лична хигиена няма от какво да се притеснявате. Да има бактерии, но просто не трябва да смесвате аналния и вагиналния секс и трябва да използвате презервативи

Срам и неудобство

Срамът и неудобството идват от това, че мнението на хората е грешно и смятат, че това е нещо мръснишко. Но ако слушате постоянно мнението на хората, те ще ви изкарват мръсница, дори и да правите просто нормален секс. Затова не се притеснявайте и се отдайте на това удоволствие.

Нездравословен е

Ако мислите, че аналният секс причинява хемороиди и разкъсвания, грешите. Той не повлиява на физическите функции. Затова просто се отпуснете и опитайте. Няма да съжалявате.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448