В спалнята на различните държави. Странните секс обичаи и ритуали

Любопитно 27.08.2020 09:50 Снимка: ДНЕС+

В спалнята на различните държави. Странните секс обичаи и ритуали

Сексуалният калабалък винаги е бил една неразбория между прието и екстравагантно, морално и скандално, а границата помежду им е тънка като снагата на кръшна девойка. Нека се впуснем между тези фактологични крака, за да открием какви странни методи за сексуална стимулация се използват на планетата ни.

1. Жителите на Тробриандските острови намират близането на миглите на партньора за една от най-сексуалните ласки.

2. Корейците пък смятат, че най-добрия начин за подобряване ерекцията на мъжа е, ако бъде боднат с игла в основата на пениса...

3. Редица африкански племена ползват мравки като секс-играчка, закачайки ги на клитора на любимата си. Щипането наред с мравчената киселина превръща и без това деликатния орган в истински ерогенен апокалипсис.

4. Мъжете от племето Хотентот в Южна Африка до ден днешен са съхранили традицията да отстраняват единия си тестис. Това се прави, за да не им се родят близнаци, появата на които се счита за проклятие за племето.

5. Почти у всички южноамерикански племена, а и у някои африкански, била разпространена традицията девойките сами да отнемат девствеността си с помощта на дървета-фалоимитатори. След приключване на кървавото дело мястото се третира с антисептични листа.

6. В Япония свързват девствеността само с обилно кръвотечение и за тази цел дори на истинските девици им се налага да прибягват до употребата на специални балончета, пълни с кръвонапомняща течност, тайно втъкнати на въпросното място.

7. На Маркизките и Балеарските острови всички мъже, поканени на сватбата, по ред на старшинството, пеейки и танцувайки, се нареждат във верига и извършват опознавателен полов акт с младоженката.

8. Древните народи скити и хуни регулярно се занимавали с масови повсеплеменни оргии, където всички, навършили 12-годишна възраст, били длъжни да участват. Своеобразното секс-парти продължавало по 10-15 часа, като включвало алкохол, музика и общо взето не било ясно кой кого налазва, така че често се стигало и до грешки...

9. Интересен метод за лов на мъже са измислили жените в Танзания - за да привлекат мъжа при себе си, те му задигат мотиката и сандалите. Тези вещи са изключителна ценност за мъжете, затова волю-неволю отиват на гости при жената да си ги изпросят, а там...

10. Друг интересен обичай, практикуван до 1945 г. сред аборигените в Австралия, е нещо подобно на ръкуване с пенис. Всеки чуждоземец, посетил племето, бил длъжен да позволи местните да разклатят члена му. За съжаление тази традиция се извършвала само от мъжете...

Антония Димитрова

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448