Какво превръща жените в секс богини

Любопитно 28.08.2020 10:22

Познавате ли жена, която не би желала да се чувства като богиня?

Не говорим само за това, да е удовлетворена от изпълнението на ежедневните си задължения. Няма да е пресилено, ако се твърди, че и в леглото дамите искат да са на нивото на богините, при това не е единствено заради боготворенето, което ще получат от мъжете.

А как се постигат висотите в заниманията, които всяко човешко същество приема за едно от най-върховните наслаждения? Както във всичко друго – с постоянство и редовна практика.

Да се опитаме да съставим кратък списък на нещата, които жените знаят, че ще им помогнат, за да изпитват усещането за равни с богините:

Може би на първо място в подобен списък трябва да се постави умението да се учат. Добрата любовница е наясно, че няма място за ограничения и винаги е готова да научи нещо ново.

Така тя се превръща в по-палава и игрива, дори и когато е имала дълъг и изморителен ден. А страстта се разпалва от закачливостта.

Когато у жената бушуват страстите, партньорът ѝ ще го усети. Умелите в секса дами знаят как да накарат мъжете до тях да се чувства и те „секси“, колкото и нелепо да звучи тази дума за мъж.

Ще познаете добрата любовница и по това, че се чувства уверена в собствената си кожа. Казано по-просто, приела и знае недостатъците в тялото си, но ни най-малко не се притеснява от голотата си.

Когато нещата опрат до чистата „тактика“ в креватните забавления, уверените в себе си жени не се притесняват от разнообразието. Не може да очаквате всеки път да искат да включат в заниманията и секс играчки или гледането на порно. Но те не са против понякога да има и такива експерименти.

Жените, развиващи в себе си секс богинята, умеят да слушат. Да, те знаят какво желаят самите те, но чуват и какво иска партньора им. Когато се научат да чуват, придобиват и умението да предусещат желанията му и… да не ги пренебрегват.

Добрата любовница е наясно, че оргазмът не е цел – той е само спирка по пътя на цялото преживяване от прелюдията до негата на прегръдките е целта. Затова и никога не бързат, а се оставят на преживените мигове. Така и оргазмите са по-лесно постижими, при това и доста по-разтърсващи.

Има нещо много важно, което всяка мечтаеща да бъде секс богиня дама е добре да научи. Начинът, по който приема проявите на партньора си, дори и ако не са съвсем по нейния вкус. Не е длъжна да го насърчава и подкрепя за такива изпълнения, а просто да намери тактичния начин, по който да му каже, че това ѝ идва малко в повече.

Добрите любовници умеят и още нещо: да преживяват изцяло момента. Впуснат ли се в сексуални удоволствия те се раздават и не мислят за нещата от ежедневието или за някакви други задачи, които им предстои да свършат.

За да се чувствата жената секс богиня, тя знае колко важно е да си спонтанен. Да вършиш „щуротии“ в момента, когато са ти щукнали. Добрите любовници са умели в използването на хитрости от типа на изненадващ за партньора закачлив смс, или обличането на секси бельо след монотонен делничен ден с единствената цел да бъде бързо съблечено, а защо не и спонтанно експериментиране на нова или добре забравена стара поза?

Добра любовница е… всяка жена. Защото у всяка е скрита магията, която наричаме женственост и съблазън.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448