Джиджи Хадид, Бела Хадид и имението на семейството им в Пенсилвания

Любопитно 31.05.2020 16:01 Снимка: Instagram

Джиджи Хадид, Бела Хадид и имението на семейството им в Пенсилвания

Последните седмици бяха доста различни и емоционални за Джиди и Бела Хадид. Освен че по-голямата сестра обяви, че ще става майка, двете имаха много свободно време, което да прекарат със семейството си.

Далеч от модния подиум и големия град, двете избраха да се самоизолират в семейното имение в Пенсилвания. Разположено в провинциален район, то се простира на цели 32 декара.

А най-добри приятели на Джиджи и Бела станаха конете, кравите и козите, които вече неведнъж видяхме в профилите на двете в Instagram.

Природата, спокойствието и тишината със сигурност са добре дошли на известните сестри, свикнали да живеят винаги в движение. Особена нужда от тях има бъдещата майка Джиджи. А имението им предоставя и семейния уют, за който всеки си мечтае.

По време на самоизолацията моделите си намираха различни занимания, с които да разнообразяват дните. От засаждане на 3000 лавандули в градината, през грижи за добитъка, до създаването на специално кътче с кристали, където майка им Йоланда да медитира.

 

Впечатление прави огромната маса в двора, точно до конюшните. На нея могат да се хранят 18 човека, а до нея има и друга - за четирима. Явно семейство Хадид обича да споделя обедите и вечерите си с любимите си коне, а те също нямат нищо против компанията им, пише Vogue.

Бела прекарва голяма част от времето си и обикаляйки из полетата с любимия си кон. Именно тогава тя се чувства истински щастлива и свободна.

В кухнята на имението също е голям купон. Там двете сестри развихрят своите кулинарни умения и задоволяват капризите на небцето си. А Джиджи често превзема помещението, за да се отдаде и на новото си хоби - правене на свещи с различни аромати.

Бела пък май не остави кътче от къщата, в което да не се е снимала. Тя позира в предизвикателно пози и ни разкрива не само секси формите си, но и части от интериора, в който преобладават дървесните акценти. 

В спалнята си по-малката сестра Хадид има и няколко черно-бели портрета на Одри Хепбърн, на която очевидно е фен. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448