Динените семки укрепват потентността на мъжете

Любопитно 06.07.2021 10:59 Снимка: ДНЕС+

Динените семки укрепват потентността на мъжете

Динята е любимо лакомство, особено през лятото, когато температурите са високи и имаме нужда от охлаждане. Трябва обаче да имате предвид, че семките ѝ, които много хора премахват и изхвърлят, също са много полезни.

За да се използват всичките им лечебни свойства, те трябва да бъдат сварени, смлени или изпечен, според "Локално".

Диетични фибри

Динените семки съдържат диетични фибри, необходими за нормалното функциониране на храносмилателния тракт, помагат при чревни паразити, както и при лечение на пациенти с жълтеница и възпаление в организма.

Динените семки съдържат веществото цитрулин, което действа като антиоксидант, ускорява разширяването на кръвоносните съдове и има благоприятен ефект в случай на атеросклероза, хипертония, ангина пекторис и еректилна дисфункция при мъжете.

Те също така укрепват сърцето и всички мускули на тялото. Използването на тези семки, независимо дали е под формата на чай или като печени ядки, се препоръчва за укрепване на паметта и концентрацията, но също така и за блясък, стягане и красота на кожата и са чудесно средство, както и динята, за укрепване на либидото и потентността при мъжете.

Пречистване на бъбреците

Чаят от динени семки е едно от най-добрите средства за прочистване на бъбреците и пикочния мехур. Премахва камъни в бъбреците и пясък, почиства пикочния мехур и пикочните пътища, а също така се препоръчва за диабетици като ефективно лечение на диабет тип 2./БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448