Бела Торн е сгодена за втори път, този път за Марк Емс

Любопитно 29.05.2023 15:53 Снимка: ДНЕС+

Бела Торн е сгодена за втори път, този път за Марк Емс

Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в него винаги има някакви неочаквани промени. Така например през лятото на миналата година актрисата обяви раздялата си с Бенджамин Масколо.

Двамата бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. Малко след раздялата Торн обаче срещна отново любовта в лицето на Марк Емс. Според Vogue, двамата са се запознали през миналата година на партито за рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.

Очевидно любовта им се развива не само бурно, но и бързо, защото Торн и Емс са сгодени. Потвърждението идва от профила на Бела Торн в Instagram. Там актрисата публикува серия от снимки и видеа, в които е с Марк Емс.

Още на първата се вижда огромният годежен пръстен. Според Vogue, предложението за брак е дошло в средата на този месец, но около него няма повече информация за момента. Не се знае и нищо за плановете на двойката за сватбата.

Марк Емс, който е предприемач и един от собствениците на бар Mulberry в Ню Йорк, и Торн направиха връзката си официална на Свети Валентин с пост отново в Instagram. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648