Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена заради снимка по бански

Любопитно 01.01.2023 12:36 Снимка: ДНЕС+

Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена заради снимка по бански

Бела Торн и Емили Ратайковски са две жени, около които винаги е интересно. И двете могат да говорят много за най-различни приятни и неприятни случки, които са преживели.

Точно това и направиха в последния епизод от подкаста на Емрата - High Low. В него бяха засегнати доста теми, като една от тях бе доста неприятното преживяване на Торн от годините, в които е пробивала в киното.

Актрисата споделя, че когато е била на 10 години, се е явила на кастинг за роля. Представила се е доста добре, но режисьорът я е отхвърлил, защото е почувствал, че Торн се опитва да флиртува с него.

Актрисата казва, че заради възрастта си не е имала кой знае какви формирани задръжки и не знае какво точно е казвала, но не смята, че на 10 години може да флиртува с далеч по-възрастен от нея мъж...

Но това не е единствената интересна история, която Бела Торн сподели. Оказва се, че когато е била на 14, за малко е щяла да бъде уволнена от Disney Channel.

Причината е била снимка на Торн по бански - нещо, което не се е харесало на доста хора. Затова е била инструктирана следващия път, когато е на плаж, да носи тениска и някакви шорти, пише Yahoo Entertainment.

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583