Алекса Суинтън и Найъл Кънингам, които ще играят децата на Шарлът и Миранда

Любопитно 28.07.2021 19:46 Снимка: ДНЕС+

Алекса Суинтън и Найъл Кънингам, които ще играят децата на Шарлът и Миранда

Всеки ден попадаме на нови кадри от снимките на продължението на сериала "Сексът и градът". И докато тоалетите в And Just Like That... определено привличат вниманието, същото се случва и с поредните нови лица, които ще видим в него.

Става дума за Кати Анг, Алекса Суинтън и Найъл Кънингам. Имената може и да не ни говорят много, но точно тези актьори ще изиграят децата на Шарлът и Миранда.

Анг е в ролята на Лили Голденблат, а Суинтън е Роуз Голденблат - дъщерите на Шарлът (Кристин Дейвис) и предания й съпруг Хари (Ивън Хандлър).

Кънингам пък играе порасналия Брейди Хопс - синът на Миранда (Синтия Никсън) и Стив (Дейвид Ейгънбърг). Симпатично ново лице е и Крий Чичино, която ще влезе в ролята на гаджето на Брейди Луиза.

Припомняме, че And Just Like That... е продукция на НВО и е продължение на историите на Кари, Миранда и Шарлът от вече култовия сериал "Сексът и градът". Не по-малко припомняне заслужава и отсъствието на Ким Катрал - любимата ни Саманта Джоунс от оригиналния сериал. Тя отказа участие в продължението./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448