5 стъпки, с които да се отървем от скучния секс

Любопитно 26.11.2021 12:17 Снимка: ДНЕС+

5 стъпки, с които да се отървем от скучния секс

Ако мислите, че сексуалният ви живот е скучен, монотонен и не ви доставя достатъчно удоволствие, не се притеснявайте и не избързвайте с решението да сложите край на отношенията си с партньора ви. Имаме няколко съвета, които ще ви помогнат да решите този проблем.

- Не се притеснявайте от промени. Не се страхувайте да говорите с любимия си, ако чувствате, че сексът е скучен или губите интерес към него. Така по-лесно ще намерите решение.

- Въведете нови правила в навиците си, които да поддържат страстта. Вкарайте сексуалните изживявания в графика си за деня.

- Разчупете рутината с малки изненади и опитайте нови неща в леглото. Сетете се за най-страстните си преживявания и ги използвайте за вдъхновение.

- Ако половинката ви не желае секс в даден момент, не си мислете, че това непременно е свързано с вашата личност. Нормално е понякога на човек да не му е до интимност. В такъв момент потърсете друг начин да покажете интереса си един към друг.

- Приемете това, което партньорът ви дава в настоящия момент. Съгласете се, ако желае просто да полежите гушнати един до друг. Така той ще ви отговори със същото, когато вие имате нужда от това.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648